Workshop

Veilig samenwerken met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams werk je samen aan bestanden en communiceer je vanuit één platform. Tijdens de workshop maak je kennis met Microsoft Teams en leer je hoe je veilig en efficiënt kan samenwerken met personen binnen en buiten jouw organisatie.

Werknemers gebruiken al jaren programma’s om gemakkelijk te chatten (zoals sms en social media), bellen en vergaderen. De overgang naar vergelijkbare vormen van communicatie op het werk is een natuurlijke volgende stap voor een personeelsbestand dat voornamelijk op mobiele apparaten werkt, direct communiceert en op verschillende locaties werkt.

Soort workshop

De workshop is niet-technisch en geschikt voor (eind)gebruikers.


Inhoud

Tijdens de workshop behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

  • Wat is Teams, hoe werk je ermee (online, mobile app, desktop app)
  • Chatten, communiceren (vervanging Skype) en meetings/agenda
  • Teamwork, maak kanalen en creëer persoonlijke omgevingen incl. apps
  • Samenwerken met mensen buiten jouw organisatie
  • Veiligheid en compliancy


Datum en locatie

De workshop wordt georganiseerd op de volgende momenten:

  • In verband met het coronavirus zijn alle workshops voorlopig uitgesteld

Tijdens de workshops verzorgen wij voor jou een lunch. Door te klikken op de door jou uitgekozen datum, kun je de workshops direct aan jouw agenda toevoegen.


Kosten

Jouw investering in deze workshop bedraagt € 45,- per persoon.


Deelname policy

Bij inschrijving reserveren we een plek voor jou en verzorgen we de lunch. Voor kandidaten die binnen 2 werkdagen voor aanvang zich afmelden of niet aanwezig zijn tijdens de workshop zijn wij genoodzaakt om het originele inschrijfbedrag in rekening te brengen

Workshop Microsoft Teams

Direct aanmelden

=
Wij gebruiken uw contactgegevens voor het versturen van een bevestiging van de aanmelding. Tevens gebruiken wij uw e-mailadres voor het versturen van de factuur. U kunt zich tot 2 werkdagen voor aanvang van de workshop kosteloos afmelden. Indien u niet aanwezig bent tijdens de workshop, zijn wij genoodzaakt de workshop alsnog aan u te factureren.

Benieuwd wat anderen van deze workshop vonden?

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve feedback ontvangen over de workshop bij ons op locatie. Het werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij zijn erg tevreden, nogmaals bedankt!

Henrike Geertjes
Personeelsadviseur bij Taxi Centrale Zwolle BV

Ik vond de workshop informatief, het was prettig om even uit te zoomen op het gehele Office 365 Suite waar duidelijk nog meer onder hangt dan alleen Word, Excel en PowerPoint. Teams kan echt bijdragen aan de werkzaamheden binnen Skal. De presentatie was duidelijk, doelgericht, er hing een goede sfeer en er was een fijne interactie. 

Jelle Holtland
Functioneel beheerder bij Skal Bio controle

Voor mij was het zeker goed om deze workshop bij te wonen, ook al ken ik Teams al redelijk goed.

Mark ter Steege
IT-adviseur bij Fiscount ICT

Ik vond de ontvangst met broodjes perfect. Leuk om in een ontspannen sfeer nieuwe mensen te ontmoeten. De workshop was ook prima. Leuk om zo kennis te maken met jullie organisatie.

Gerlinda van Noorel
Backoffice bij Zes op Maat

Het was zeker leerzaam en het was daarnaast ook erg leuk hoe jullie de workshop geven. Ik neem met Richard, onze vaste contactpersoon, op hoe we dit kunnen gaan testen/inzetten.

Riquard Vreekamp
Coördinator Automatisering bij Dalhuisen

Het was een goede workshop, we hebben er weer extra inspiratie opgedaan mbt het gebruik van Teams. Dank voor de organisatie van jullie kant!

Bas Bol
Functioneel beheerder bij Van Bruggen Adviesgroep

Ik heb een leuke en inspirerende ochtend bij jullie gehad tijdens de workshop "Veilig samenwerken met Microsoft Teams". Microsoft Teams was voor ons nog erg nieuw en wij hebben een goed beeld gekregen van wat het programma allemaal inhoudt en wat wij daar eventueel bij ons in de organisatie mee kunnen doen. Dank jullie wel daarvoor!

Christina Manders
Medewerker Projectsecretariaat bij KBO-PCOB

De workshop heeft mij zeker geïnspireerd en gaf me meer inzicht in de mogelijkheden voor gebruik in onze organisatie. Uiteraard zal er veel meer te zeggen zijn over het gebruik, maar de basis is nu helder en daarmee kunnen we hier intern zeker verder mee. 

Yvonne Galgenbeld
KBO-PCOB

Het was een informatieve middag. Fijne interactie: vragen die er waren zijn goed opgepakt. Ondanks dat Teams een programma is dat veel mogelijkheden biedt, heb ik een goed beeld gekregen van de praktische mogelijkheden.

Christien Miedema
Miedema Bedrijfstraining & Advies

De workshop was interessant en voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb gezien wat er mogelijk is. Ruben gaf duidelijke uitleg. Kortom: een prima workshop in een mooie ruimte. 

Milly van der Meulen
Simply organized

Het was een informatieve middag. Er kwamen veel vragen vanuit de deelnemers. Ruben kon alles goed en rustig beantwoorden. Ik heb er veel nieuwe dingen van opgestoken.

Saskia van den Heuvel-Duijn
Office support bij Synlogic

Ik heb veel geleerd en we hebben inmiddels ons Team geïnstalleerd en zijn er meer aan het oefenen. Al doende leert men!

Astrid Haveman
Business organizer bij Master of Workflow

Ik vond het een erg nuttige sessie die praktisch was ingestoken. Positieve punten: een goede overview van wat het platform kan, presentatie door iemand die goed de ins en outs van de techniek kent, veel ruimte voor vragen en duiding van begrippen, fijne ontvangst met lunch. Mogelijke verbeterpunten: misschien nog aangeven op welke manier jullie vragen kunnen beantwoorden en welke mogelijkheden er zijn om jullie daarvoor in te zetten. 

Karen Visser-Conradi
New Broom

Ik vond het een leerzame middag! Als feedback geef ik graag nog mee minder gebruik te maken van een presentatie en meer praktisch te laten zien wat je ermee kunt.

Joyce Bilal-Hovestad
Management assistent bij Synlogic

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV