Windows 10

Windows 10 is de meest actuele versie van het bekende Windows besturingssysteem van Microsoft. Windows 10 werkt vertrouwd, is gebruiksvriendelijk en heeft een groot aantal overeenkomsten met Windows 7, zoals het Startmenu.

De voordelen van Windows 10:

  • Het Startmenu is terug en verbeterd, je hebt nu direct toegang tot je favoriete zaken. Je bestanden blijven behouden en de aan de taakbalk vastgemaakte apps vind je daar ook weer terug.
  • Windows 10 start 28% sneller op dan Windows 7, komt snel uit de slaapstand en heeft meer beveiligingsfuncties dan ooit. Bovendien is het ontworpen om te kunnen samenwerken met de hard- en software die je al gebruikt.
  • Windows 10 zit boordevol innovaties als Microsoft Edge, de gloednieuwe browser, en Continuum. Continuum is de naam die Microsoft geeft aan de mogelijkheid de interface aan te passen aan de hand van het apparaat dat wordt gebruikt.
  • Ontdek een nog altijd groeiende selectie apps, games en nu ook films, tv-programma’s en de allernieuwste muziek. En alles is gecertificeerd door Microsoft.

Windows 10 Check-In

Synlogic is Windows 10 Check-In Official partner. Tijdens een Windows 10 Check-In demonstreren wij Windows 10, informeren je over de mogelijkheden en helpen je om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hebben al enige tijd dit nieuwe besturingssysteem in gebruik en kunnen je dus goed adviseren.

 

Maak een afspraak voor een Windows 10 Check-In.

Windows 10

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV