Synlogic voorziet ons als adviseur, van kennis en tools om te blijven groeien – William Koster

ict opdat ...
ik veilig kan doorgroeien!

William Koster
Controller Diamond Genetics

Wij kozen een half jaar geleden voor Synlogic. Omdat ze meteen een goede inventarisatie van ons ICT beleid maakten. Ze begrepen waar we een kwaliteitsslag moesten maken en gaven ook per punt de juiste prioriteit aan. Het feit dat ze dicht in de buurt zitten speelt ook een rol. Als er op het gebied van ICT iets vastzit, roepen wij toch al snel ‘brand!’. Met Synlogic kopen we kennis in die we zelf niet in huis hebben.

Continu verbeteren

Onze mailserver holde echt achter de feiten aan. Die hebben we dan ook als eerste aangepakt. Nu zijn we over op het 365 pakket van Microsoft. De fase van stabiliseren hebben we achter de rug, nu gaan we voor optimaliseren. Synlogic ontwikkelde voor ons een verbeterplan en dat pakken we stap voor stap aan.

Hackers de baas

We zijn een ambitieus bedrijf. Synlogic draagt bij aan onze verdere groei. We communiceren wereldwijd met zo’n 80 landen. Dat maakt ons gevoelig voor hacken en andere fraude. Onze beveiliging moet top zijn. We hebben een risico-analyse opgesteld en daar meteen goede beheersmaatregelen aan gekoppeld. Maar het blijft een strijd die je elke dag moet aangaan. Gelukkig staat Synlogic aan onze kant!

Diamonds Genetics ondersteunt fokprogramma’s wereldwijd met de beste Holstein genetica. Ze zijn gespecialiseerd in de export van embryo’s en levend vee.

Synlogic Control Diamond

Synlogic BV

Bezoekadres:
Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Communicatie:
Telefoon: 038 454 2260
Fax: 038 454 2608
E-mail: info@synlogic.nl

Helpdesk:
Telefoon: 038 454 2260
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

Succesverhalen

Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt! – Pieter van Tuinen

Ons hele ICT-landschap is in handen van Synlogic. Ze doen, samen met onze intern verantwoordelijke, het netwerkbeheer.

lees meer

Laatste nieuws

Onze goede voornemens

De jaarwisseling is altijd een mooi moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en plannen te maken voor het nieuwe. Wat wil je in 2018 bereiken en waar ga je op letten? Bij Synlogic zitten we vol met plannen voor het nieuwe jaar. En dat zijn plannen waar jij als ondernemer wat aan kunt hebben. Want dat is wat we het liefste doen. Ondernemers helpen en adviseren. Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen komend jaar?

lees meer