Diamond Genetics ondersteunt fokprogramma's wereldwijd met de beste Holstein genetic. Zij zijn gespecialiseerd in de export van embryo's en levend vee. Diamond Genetics is een ambitieus en wereldwijd opererend bedrijf.

 

Goede analyse

Diamond Genetics koos voor Synlogic omdat wij allereerst een goede inventarisatie van hun ICT omgeving maakten. "Synlogic begreep waar we de kwaliteitsslag moesten maken en gaf per punt de juiste prioriteit aan. Het feit dat ze dicht in de buurt zitten speelde ook een rol. Als er op het gebied van ICT iets vastzit, roepen wij toch al snel 'brand!'. Met Synlogic kopen we de kennis in die we zelf niet in huis hebben",  aldus Willem Koster.

 

Continue verbeteren

Toen wij bij Diamond Genetics startten, was met name de mailserver erg verouderd. De eerste stap was dan ook een migratie van de huidige mailserver naar Office 365. Hiervoor ontwikkelden wij een verbeterplan, welke we stap voor stap uitrolden.

Daar waar het kan, draagt Synlogic op ICT-gebied bij aan de groei van Diamond Genetics. Willem: "We communiceren wereldwijd met zo'n 80 landen, wat ons erg gevoelig voor hacken en andere fraude maakt. Onze beveiliging moet dan ook top zijn. Daarvoor hebben we samen met Synlogic een risico analyse voor opgesteld, waarna de goede beheersmaatregelen gekoppeld konden worden. Het is fijn dat ze zo meedenken en ons helpen te ontwikkelen".

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met jou mee!

Diamond Genetics groeien

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV