De voordelen van gekoppelde vaste en mobiel telefonie

De voordelen van gekoppelde vaste en mobiel telefonie

VoIP icoontjes

Hoe gebruiken wij binnen Synlogic gekoppelde vaste en mobiel telefonie (VAMO)?
Synlogic begon zoals elk ander bedrijf met vaste telefonie en was, zodra er op locatie werd gewerkt, alleen mobiel bereikbaar. Sinds 2008 bellen wij al met VoIP, het bellen via het internet. De belangrijkste reden hiervoor is efficiëntie, kostenbesparing en bereikbaarheid.

Alle medewerkers die buiten kantoor werken hadden een mobiele telefoon en op kantoor ook een telefoon met een vast nummer. De kosten waren hierdoor erg hoog en het moest efficiënter en goedkoper kunnen. Onze collega’s vonden het ook niet altijd even prettig om met hun eigen mobiele nummer te bellen. Want de engineers hebben verschillende klanten en daardoor is het niet altijd mogelijk om op locatie gehinderd te worden. Hiervoor is speciaal de altijd bereikbare service desk. Hier zitten medewerkers die gelijk deze problemen kunnen oplossen. Deze servicedesk houdt ook alle servers in de gaten om problemen te voorkomen.

"Altijd bereikbaar op het gewenste toestel"

Hiervoor kan VoIP Vast/Mobiel (ook wel VAMO genoemd) integratie een oplossing bieden. Door de integratie van een app op je mobiele telefoon kan er gemakkelijk overgeschakeld worden tussen het 06 nummer en het vaste nummer. Hiermee kan je zelf bepalen op welk toestel en op welk telefoonnummer je bereikbaar bent.

Klanten kunnen een telefoonnummer gebruiken en altijd de medewerkers van Synlogic bereiken. Hierdoor wordt de bereikbaarheid vergroot.

De VAMO oplossing biedt daarnaast een aantal extra mogelijkheden zoals wachtmuziek, video bellen, wisselgesprek, meervoudig gesprek, doorschakelen, ondersteuning op meerdere toestellen en selectief doorschakelen, die communiceren nog efficiënter maken.

Binnen Synlogic wordt bellen via de computer het meest gebruikt. Door middel van een aangesloten headset op een computer kan er eenvoudig gebeld worden en kan men zelf bellen. Geen telefoon meer in de hand, maar gemakkelijk werken en bellen tegelijk.

Wil jij ook weten wat VoIP VAMO voor jou organisatie kan betekenen? Klik hier om contact op te nemen met onze specialist Christaan Metselaar.

Synlogic logo

Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Volg ons nu op Social Media

Facebook logo linkedin logo Twitter logo

Logo White2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2018 Synlogic BV