De voordelen van gekoppelde vaste en mobiele VoIP telefonie

VoIP icoontjes

VoIP telefonie is beschikbaar in verschillende vormen en pakketten. Ons standaardpakket is uitgerust met enkel een vast toestel, maar uiteraard is het ook mogelijk om alleen een mobiel toestel te gebruiken. Daarnaast bieden wij de Vast-Mobiel koppeling, ook wel VAMO genoemd, waardoor je altijd bereikbaar bent.

 

VAMO?

Door de koppeling tussen vaste en mobiele telefonie ben je ten alle tijde bereikbaar op zowel jouw vaste als mobiele telefoonnummer. Hierdoor ben je niet alleen bereikbaar op het toestel naar keuze, maar combineer je ook nog eens de abonnement eigenschappen van vaste én mobiele telefonie in een voordelig gebundeld abonnement. VAMO is daardoor goedkoper dan twee losse abonnementen voor vaste en mobiele telefonie.

 

8 voordelen van VAMO

  • Altijd en overal bereikbaar op zowel vaste als mobiele telefoonnummer
  • Betrouwbare uitstraling door gebruik van een netnummer
  • Vaste en mobiele telefonie verbonden in één telefooncentrale
  • Goedkoper dan alleen vaste en alleen mobiele telefonie
  • Eén voicemail voor vaste en mobiele telefonie
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gemakkelijk schakelen tussen verschillende nummers om uit te bellen
  • Eenvoudig werktijden in te stellen en daar buiten door laten schakelen naar kantoor

 

Al ruim 10 jaar VoIP

Synlogic begon net als elk ander bedrijf met vaste telefonie. De medewerkers van Synlogic waren zodra er op een externe locatie werd gewerkt alleen mobiel bereikbaar. Inmiddels maken wij al ruim 10 jaar gebruik van het VoIP platform. De belangrijkste reden hiervoor is efficiëntie, kostenbesparing en bereikbaarheid.

Synlogic medewerkers die buiten kantoor werkten hadden een mobiele telefoon, maar op kantoor hadden zij ook een telefoon met een vast telefoonnummer. De maandelijkse telefoonkosten liepen hierdoor erg op, maar collega’s vonden het ook niet altijd even prettig om met hun mobiele nummer naar klanten te bellen.

 

Altijd en overal bereikbaar

Door de integratie van de Hipper+ app op onze mobiele telefoons kunnen wij gemakkelijk overschakelen tussen ons mobiele telefoonnummer en ons persoonlijke vaste telefoonnummer. Ook kunnen we zelf bepalen op welk toestel en op welk telefoonnummer we bereikbaar willen zijn. Zo kunnen klanten één telefoonnummer gebruiken en ons ten alle tijde persoonlijk bereiken. Door middel van een aangesloten headset op een computer hebben wij veelal geen telefoon meer in de hand, maar kunnen we gemakkelijk werken en bellen tegelijk.

Wil jij weten wat VoIP VAMO telefonie voor jouw organisatie kan betekenen of heb je een telefonie vraag? Neem gerust contact op met Christiaan Metselaar, VoIP en Communicatie Specialist.

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV