Onze transitie meteen goed aanpakken door sterke partnership: Synlogic levert – Vincent Schuttelaar

ict opdat ...
ik door kan groeien!

Vincent Schuttelaar
Directeur Naproz

We doen al 15 jaar zaken met Synlogic. We reageerden ooit op een advertentie van een bevlogen en ondernemende student die zijn computerkennis aanbood. Dat is de huidige directeur van Synlogic. Wij hadden destijds 1 computer, nu 10. Maar het draait vooral om de software. Synlogic levert ons de systeemomgeving waarin wij als groothandel optimaal kunnen werken.

Bereikbaar

De transitie naar een nieuw ICT-platform is in volle gang. We pakken het meteen goed aan: uitbreiding van de capaciteit, verhogen van de veiligheid, betere back ups en natuurlijk de mogelijkheid om het systeem overal te kunnen benaderen. Synlogic brengt ons kennis en vaardigheden die we zelf niet in huis hebben. Ook buiten reguliere werktijden. Als er bij ons op zaterdag in een winkel een ICT-probleem is, zetten ze bij Synlogic in hun vrije tijd nog alles op alles om ons verder te helpen.

Menselijke maat

Ik zie bij de Synlogic de menselijke maat terug. We hebben echt een partnership gesloten. Om samen goed door te groeien is het belangrijk elkaar regelmatig even goed in de ogen te kunnen kijken. Synlogic investeert in dat contact. Dat maakt dat ik er niet aan denk om te ‘hoppen’ naar een andere partij.

Naproz is een gespecialiseerde groothandel in natuurproducten. Ze bedienen onder meer ruim 100 vestigingen van Gezond & Wel.

Synlogic Schuttelaar

Synlogic BV

Bezoekadres:
Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Communicatie:
Telefoon: 038 454 2260
Fax: 038 454 2608
E-mail: info@synlogic.nl

Helpdesk:
Telefoon: 038 454 2260
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

Klantverhalen

Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt! – Pieter van Tuinen

Ons hele ICT-landschap is in handen van Synlogic. Ze doen, samen met onze intern verantwoordelijke, het netwerkbeheer.

lees meer

Laatste nieuws

Ben jij al klaar voor de GDPR?

Een korte samenvatting van wat de GDPR precies inhoudt voor de ICT van ondernemers en wat je kunt doen ter voorbereiding van de nieuwe privacywetgeving.

lees meer