Naproz is een gespecialiseerde groothandel in natuurproducten en één van de langstdurende relaties van Synlogic. Zij bedienen onder meer ruim 100 vestigingen van Gezond & Wel en reageerden zo'n 15 jaar geleden op een advertentie van een bevlogen en ondernemende student die zijn computerkennis aanbood. Diezelfde student, Marthijn van den Heuvel, is inmiddels de directeur van Synlogic. Naproz had destijds 1 computer, nu zeker 10. Synlogic levert hen de systeemomgeving waarin zij als groothandel optimaal kunnen werken.

 

Bereikbaar is cruciaal

De transitie naar een nieuw ICT platform is voor Naproz in volle gang. "We pakken het meteen goed aan: uitbreiding van de capaciteit, verhogen van de veiligheid, betere back ups en natuurlijk de mogelijkheid om het systeem overal te kunnen benaderen. Synlogic brengt ons de kennis en vaardigheden die wij zelf niet in huis hebben. Ook buiten reguliere werktijden staan zij voor ons klaar, wat voor ons essentieel is", aldus Vincent Schuttelaar. Daarbij gaat het niet alleen om vooraf gepland onderhoud, ook wanneer er op zaterdag in een winkel een ICT probleem is zetten de IT specialisten van Synlogic alles op alles om Naproz verder te helpen.

 

Menselijke maat

Vincent vervolgt: "Ik zie bij Synlogic de menselijke maat terug. We hebben een partnership gesloten en om samen door te groeien is het belangrijk elkaar regelmatig even goed in de ogen te kunnen kijken. Synlogic investeert in dat contact, dat maakt dat ik er niet aan denk om over te 'hoppen' naar een andere partij".

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met jou mee!

partnership Schuttelaar

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV