Werken bij Synlogic

Over Synlogic

Synlogic BV helpt MKB bedrijven om innovatieve ICT oplossingen te omarmen zodat de organisatie toekomst klaar is en de gebruikers gemakkelijk kunnen werken. In tegenstelling tot vele ICT bedrijven zorgen we niet alleen dat de ICT omgeving goed werkt, maar dat deze de aanjager van innovatie is.

Om goed mee te kunnen bewegen in een veranderende markt daagt Synlogic bedrijven uit anders naar hun ICT organisatie en mogelijkheden in de markt te kijken. Met software die de gebruiker al kent of herkent. Synlogic; de huisadviseur om doelen te verwezenlijken. Om aan de toenemende klantvraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Cloud Engineer (40 uur)

Overzicht

Plaats: Zwolle
Functie: Cloud Engineer
Skills: Ervaren


De functie

De Cloud Engineer helpt de klant toekomst gericht en succesvol te zijn door de juiste inzet van ICT.

Je primaire taak is het implementeren, optimaliseren en beheren van de ICT infrastructuur van klanten door inzet van cloud, lokale en hybride oplossingen. Je bent de schakel tussen de eindgebruiker en de ICT. Denkt mee met de klant als het gaat om optimalisatie van werkprocessen door het slim inzetten van de oplossingen. Periodiek verzorg je onderhoudswerkzaamheden en draai je mee op de servicedesk.

Je bent analytisch, zelfstandig en oplossingsgericht. Je geniet van het optimaal laten werken van de ICT en blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Je maakt gemakkelijk contact met mensen door je sociale en professionele vaardigheden. Je gaat voor de beste oplossing, bent praktisch, en behulpzaam.


Jouw kenmerken

  • Je bent zelfstandig en oplossingsgericht.
  • Je geniet van het optimaal laten werken van de ICT.
  • Je blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • Je maakt gemakkelijk contact met mensen door je sociale en professionele vaardigheden.
  • Je gaat voor de beste oplossing, bent praktisch, en behulpzaam.

Een positieve en betrouwbare professional met hbo werk- denkniveau en een afgeronde MBO 4 opleiding op het gebied van ICT. Minimaal 2 jaar ervaring met Microsoft producten zoals Windows 8.1/10, Windows server 2012 r2, Office 365, Sharepoint, Hyper-V en Azure. Kennis van routers en firewalls een pre. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.


Ons aanbod

Synlogic biedt je een veelzijdige een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen en kan meegroeien. Je kunt je ambitie en capaciteit bij ons ten volste benutten en we denken daarin ook zeker met je mee.

Je krijgt een marktconform salaris aangevuld met 8% vakantiegeld en een pensioenregeling. Een ander is afhankelijk van ervaring en competenties. Om je functie goed uit te kunnen oefenen krijg je vanzelfsprekend een representatieve bedrijfsauto, laptop en een telefoon ter beschikking.


Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of stuur jouw CV met begeleidend schrijven naar ons op.

Contactpersoon:
Marthijn van den Heuvel
info@synlogic.nl
038 454 2260

Medewerker Cloud Helpdesk (40 uur)
Afstudeerder HBO/WO Commerciële Economie, Marketing of Bedrijfskunde (40 uur)

Synlogic logo

Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Volg ons nu op Social Media

Facebook logo linkedin logo Twitter logo

Logo White2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2018 Synlogic BV