Van Team Foundation Server (TFS)
naar Azure DevOps

 

Jij - een ISV - werkt met Team Foundation Server en een eigen datacenter. Je wilt wel graag vernieuwen, maar de ontwikkelaars zijn razend druk en hebben geen kennis. Jouw klanten willen nieuwe features, maar verliezen door de toenemende performance- en stabiliteitsproblemen hun vertrouwen en stappen uiteindelijk over… Synlogic lost dit op!

 

Overstappen naar de Azure DevOps

De overstap naar Azure DevOps is niet zomaar gerealiseerd en kan om verschillende redenen overwogen worden. Denk maar eens mee...

  • ... is jouw lokale TFS server traag en heeft hij veel onderhoud nodig?
  • ... stappen jouw klanten door tegenvallende performance en stabiliteitsproblemen over?
  • ... heb jij geen mankracht in huis en zijn de developers te druk met het ontwikkelen van applicaties?
  • ... ontbreekt de kennis om te migreren?
  • ... krijg jij maar geen grip op de kosten?

Maar wil jij desondanks graag vernieuwen, maximale beschikbaarheid realiseren en veiligheid vergroten? Dan helpen wij jou graag!

 

Wat betekent dat dan?

Samen bespreken we allereerst jouw overstap, stellen we jouw Cloud beleid op en doorlopen we jouw wensen en behoeften. Vervolgens plaatsen wij jouw ontwikkelproces in Azure DevOps met behoud van version control en de inzet van Git. Wij laten jouw IT omgeving meebewegen met de gewenste performance en leren jou in onze workshop - door middel van WebApps - applicaties in Azure te plaatsen en te optimaliseren. Dat biedt jou de mogelijkheid om schaalbaar te zijn en sneller op de wensen en behoeften van jouw klanten in te kunnen spelen. Zo stijgt jouw ontwikkelsnelheid en kunnen nieuwe features sneller worden doorgevoerd.

Tijdens de overstap ontwikkel jij gewoon door. Met de applicaties in Azure worden flexibele groei en grip op kosten mogelijk. Azure DevOps draait in de Cloud en heeft geen beheer nodig. Jouw ontwikkelproces gaat sneller én is overzichtelijker! En de ontwikkelaar..? Die hoeft zich alleen nog maar te richten op het ontwikkelen van de software.

 

Direct aan de slag

Wij hechten veel belang aan het overdragen van onze kennis en nodigen jou daarom graag uit voor één van onze TFS naar DevOps workshops. De workshop wordt gehouden in de trainingsruimte op het kantoor van Synlogic te Zwolle. Voorafgaand of na afloop van de workshop verzorgen wij voor jou een lunch.

Jouw investering in deze workshop bedraagt € 199,- per persoon.
Bij inschrijving reserveren we een plek voor jou en verzorgen we de lunch. Voor kandidaten die binnen 2 werkdagen voor aanvang zich afmelden of niet aanwezig zijn tijdens de workshop zijn wij genoodzaakt om het originele inschrijfbedrag in rekening te brengen.

 

Plaats de workshop in jouw agenda

Klik op één van onderstaande links om de door jou gekozen datum direct in jouw agenda te plaatsen:

  • In verband met het coronavirus zijn alle workshops voorlopig uitgesteld
Workshop van TFS naar DevOps

Direct aanmelden

=
Wij gebruiken uw contactgegevens voor het versturen van een bevestiging van de aanmelding. Tevens gebruiken wij uw e-mailadres voor het versturen van de factuur. U kunt zich tot 2 werkdagen voor aanvang van de workshop kosteloos afmelden. Indien u niet aanwezig bent tijdens de workshop, zijn wij genoodzaakt de workshop alsnog aan u te factureren.

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV