Het supportteam van Synlogic actief op
de werkvloer van klanten

Gemeente Arnhem AVG dwangsom afvalpas2

Synlogic biedt haar dienstverlening aan op basis van Microsoft producten (bijv. Office 365) die veel van onze klanten al (her)kennen. Toch kan het gebeuren dat je daar even hulp bij nodig hebt. Het supportteam van Synlogic staat dagelijks voor jou klaar. Veel van de gestelde vragen kunnen telefonisch en op afstand worden opgelost. Daarnaast bezoeken de Cloud Engineers en Cloud Specialisten van Synlogic geregeld de locaties van onze klanten.

 

Hulp op afstand

Door telefonisch contact en het gebruik van TeamViewer kunnen we meekijken op een ieders computer. Alles wat op deze manier opgelost kan worden, pakt de bemanning van onze supportdesk op. Toch komen er ook geregeld vragen binnen die specifieker zijn of waarvoor we beter naast jou of achter jouw computer kunnen zitten. Om het jou uit te leggen, om de juiste verbindingen te leggen, maar bovenal voor het persoonlijke contact.

Rick Karperien verteld: “Toen ik als Cloud Engineer startte bij Synlogic werd 4Dental aan mij gekoppeld. Samen met collega Ruben bezoek ik geregeld één van de vestigingen. Veelal worden wensen doorgestuurd naar een collega die het vaste aanspreekpunt van de vestiging is, maar ook als ik op locatie rondloop borrelen er nog geregeld vragen op”.

Werken in het supportteam van Synlogic

Vaste klanten

Een ieder van het supportteam is gekoppeld aan één of meerdere ‘vaste klanten’, zo ook Bas Meeuwsen. “Ik werk een vast moment per maand bij Van Bruggen Adviesgroep, maar kom ook geregeld bij Fiscount op kantoor. Het persoonlijke contact met de klant is heel waardevol. Zij weten wanneer ik kom en bij wijzigingen in de IT-omgeving kan ik uitleggen waarom dit nodig is of hoe je applicaties naar eigen wens kan inrichten. Het biedt inzichten voor de gebruiker, maar ook voor ons. De vragen die gesteld worden verwerken we in de aanpak van een nieuw project of bij een andere klant. Daarover hebben wij als collega’s onderling ook veel contact”, aldus Bas.

 

Synlogic Connect

Rick herkent deze situatie en deelt een mooi voorbeeld: “Bij 4Dental en Curaeos (moedermaatschappij) zijn Ruben en ik nu drukdoende de vestigingen over te laten stappen op Synlogic Connect. Dit is één dashboard dat zich aanpast aan de gebruiker en zijn/haar apparaat. Het vereenvoudigt de toegang tot de IT-omgeving en combineert alle applicaties in één browser. De gebruikers vinden het mooi en prettig werken, maar toch kunnen er vragen ontstaan”. Bas haakt hierop in: “De gestelde vragen delen we onderling, aangezien we Synlogic Connect in 2020 bij Fiscount zullen introduceren. De samenwerking met collega’s maakt dat we goed kunnen inspelen op de wensen en vragen van onze klanten. Doordat alle Cloud Engineers gerouleerd meewerken op de supportdesk (skilled servicedesk) kunnen we vragen efficiënter oplossen en kunnen gebruikers weer snel aan de slag”.

 

Afwisseling

Wanneer je als Cloud Engineer start bij Synlogic, werk je het eerste half jaar standaard vanaf de supportdesk in Zwolle. “Daar doe je de ervaring met de IT-omgeving van alle klanten op en help je gebruikers telefonisch met de beantwoording van vragen. Vervolgens word je gekoppeld aan één van onze klanten. De klantbinding als hét gezicht van Synlogic maakt jou voor onze klanten vertrouwd en zorgt dat IT meer bij hen gaat leven”, aldus Bas. Rick: “Door de ervaring die je opbouwt worden de werkzaamheden steeds afwisselender en complexer. Van eerste- tot derdelijns vragen én meer: alles wordt door ons behandeld. Synlogic is een ambitieus en groeiend bedrijf waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen”.

Deze blog is geschreven door Cloud Engineers Rick Karperien en Bas Meeuwsen. Mocht je naar aanleiding van deze blog geïnteresseerd zijn in werken bij Synlogic of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV