Door stapsgewijze, intensieve begeleiding, is Synlogic duurzame partner – Rosalinde Buurman

ict opdat ...
ik effectief communiceer!

Rosalinde Buurman
Marketingmanager 4Dental

4Dental heeft 17 vestigingen in Nederland. De tandtechnische werkzaamheden vinden gedeeltelijk ook plaats in Duitsland en Thailand. Tegenwoordig is het een digitale markt. De mondscanner maakt een 3D print van het gebit en wij ontwerpen een design op de computer. Synlogic is onze partner die zorgt voor een veilige, centrale plek waarop wij al onze privacygevoelige data kunnen verzamelen.

Effectieve communicatie

Synlogic begeleidt ons intensief. We hebben dan ook een omslag in onze manier van werken doorgevoerd. Er is veel meer eenheid doordat we nu op dezelfde manier communiceren. We hebben al onze fysieke servers omgezet naar een datacentrum op het Azure-platform van Microsoft. Iedere medewerker werkt nu ongeacht tijdzone of locatie met hetzelfde softwarepakket. Dat levert winst op als het gaat om de beschikbaarheid en de kwaliteit van onze gegevens. In één klik heldere overzichten. Doordat we ‘in the cloud’ werken, hebben we geen onderhoud en investeringen meer aan de hardware-kant.

Duurzame partner

Synlogic is een partij die naast je staat. Ze investeren tijd en energie in een duurzaam contact met ons. Ze ‘droppen’ geen projecten, maar begeleiden ons stap voor stap naar een meer veilige en efficiënte manier van werken. Ik vind ze nuchter in hun advies. Geen verkooppraatjes, ze handelen echt vanuit een gevoel dat ze onderdeel zijn van onze organisatie.

Sterk in tandtechnisch werk. Daar draait het om bij 4Dental Tandtechniek, dat laboratoria heeft door heel Nederland. Van daaruit worden oplossingen geboden voor elk tandtechnisch vraagstuk.

Synlogic 4Dental

Synlogic BV

Bezoekadres:
Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Communicatie:
Telefoon: 038 454 2260
Fax: 038 454 2608
E-mail: info@synlogic.nl

Helpdesk:
Telefoon: 038 454 2260
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

Klantverhalen

Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt! – Pieter van Tuinen

Ons hele ICT-landschap is in handen van Synlogic. Ze doen, samen met onze intern verantwoordelijke, het netwerkbeheer.

lees meer

Laatste nieuws

Ben jij al klaar voor de GDPR?

Een korte samenvatting van wat de GDPR precies inhoudt voor de ICT van ondernemers en wat je kunt doen ter voorbereiding van de nieuwe privacywetgeving.

lees meer