“Door stapsgewijze, intensieve begeleiding, is Synlogic duurzame partner” – Rosalinde Buurman

4Dental Tandtechniek specialiseert zich in tandtechnisch werk. Van daaruit worden oplossingen geboden voor elk tandtechnisch vraagstuk. 4Dental werkt vanuit 17 vestigingen in Nederland. De tandtechnische werkzaamheden vinden daarnaast gedeeltelijk ook plaats in Duitsland en Thailand. Synlogic zorgt voor 4Dental voor een veilige, centrale plek waarop alle privacygevoelige data verzameld wordt.

 

Digitale markt

4Dental biedt tandartsen en hun patiënten vele mogelijkheden. Met grote precisie vervaardigen zij zowel handmatig als digitaal alle denkbare tandtechnische vraagstukken. Hiervoor zijn de tandtechnici gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en geschoold in de nieuwste technieken. Zo wordt bijvoorbeeld via een mondscanner een 3D print gemaakt van het gebit, waarna het design wordt ontworpen op de computer.

 

Effectieve communicatie

"Door intensieve begeleiding van Synlogic hebben we een omslag in onze werkwijze doorgevoerd. Doordat we nu op dezelfde manier communiceren, is er veel meer eenheid ontstaan. Daarvoor hebben we al onze fysieke servers omgezet naar een datacentrum op het Azure-platform van Microsoft. Iedere medewerker, ongeacht tijdzone of locatie waar hij/zij werkt, werkt zo met hetzelfde softwarepakket. Dat levert winst op als het gaat om de beschikbaarheid en kwaliteit van onze gegevens, maar met één klik op de knop beschikken we daarnaast ook over heldere overzichten", aldus Rosalinde Buurman.

 

Duurzaam samenwerken

Door de overstap naar de Cloud hoeft 4Dental geen onderhoud of investering meer uit te voeren voor haar hardware. Hindrik Jonker van Synlogic ligt toe: "Wij werken al lange tijd samen met 4Dental en vinden het belangrijk te investeren in tijd en energie om de IT omgeving van 4Dental zo optimaal mogelijk in te richten".

Rosalinde Buurman vult Hindrik aan: "Synlogic is een IT partner die naast je staat. Ze 'droppen' geen projecten, maar begeleiden ons stap voor stap naar een veilige en efficiënte manier van werken. Ik vind ze nuchter in hun advies. Het zijn geen verkooppraatjes, maar ze handelen vanuit het gevoel dat zij onderdeel zijn van onze organisatie".

4Dental duurzame partner

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons via
social media

Facebook logo linkedin logo Twitter logo

MS 5 Gold statussen footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2019 Synlogic BV