De Auto Palace Groep is een van de grootste familiebedrijven in de Nederlandse automarkt. Het bedrijf heeft 18 vestigingen en is officeel dealer van de automerken Peugeot, Citroën & DS, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, JEEP en Mitsubishi. De Auto Palace Groep vertegenwoordigt deze merken in Noord-, Midden- en Oost-Nederland en beschikt daarnaast in Zwolle en Almere over een groot multimerk occassion center.

 

Flexibel waarmaken

"Ik zoek geen ja-knikkers", start Remco van der Weide. "Wij gaan voor een ICT-partner die eerlijk adviseert en tegengas geeft als dat nodig is. Dat past bij ons als autodealer. Synlogic is onze motor op ICT-gebied. Ik vertrouw op ze. Ze hebben bewezen dat de juiste mensen met de beste kennis van zaken bij ons aan tafel zitten!"

Bij het zien van de traditionele telefooncentrale trokken de Cloud Engineers van Synlogic hun wenkbrauwen op. Remco vervolgt: "Synlogic komt met directe adviezen waar we wat aan hebben. Zo zijn we overgestapt op een VoIP-oplossing, waardoor we minder kosten maar meer flexibiliteit hebben. Dat ze deze transitie hoofdzakelijk in de avonduren realiseren, zorgt ervoor dat onze business geen hinder ondervindt. Die flexibele houding spreekt me erg aan".

AutoPalace Remco van der Weide

Bewust dichtbij

De ICT en telefonie van de gehele Auto Palace Groep is onder de hoede van Synlogic. De keuze voor Synlogic is door de Auto Palace Groep heel bewust gemaakt, aangezien wij vlakbij het hoofdkantoor zijn gevestigd. Remco: "Op het hoofdkantoor staan onze servers en ik vind het prettig dat Synlogic regelmatig over de vloer komt. Ook om te sparren met onze eigen ICT-man. Zo hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen".

 

Secure

"Synlogic houdt de systemen optimaal draaiend en bewaakt onze veiligheid. Ik mag graag met ze brainstormen over innovatie. Ze wijzen ons richting de ICT van de toekomst door steeds meer Cloud oplossingen te implementeren. Ik ben dan ook heel gerust over onze ICT. We hebben het gevoel dat we voorop rijden!", sluit Remco af.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met jou mee!