Door korte lijnen en flexibiliteit van Synlogic beleven we efficiëntie en betrouwbaarheid – Remco van der Weide

ict opdat ...
ik snel kan schakelen!

Remco van der Weide
Financieel directeur Auto Palace

Ik zoek geen ja-knikkers. Wij gaan voor een ICT-partner die eerlijk adviseert en tegengas geeft als dat nodig is. Dat past bij ons als autodealer. Synlogic is onze motor achter de ICT. Ik vertrouw op ze. Ze hebben bewezen dat de juiste mensen met de beste kennis van zaken bij ons aan tafel zitten!

Waarmaken

Synlogic maakt waar wat ze zeggen. Directe adviezen waar we wat aan hebben. Bij het zien van onze traditionele telefooncentrale trokken ze hun wenkbrauwen op. We zitten nu dus in transitie. We gaan over op een VoIP-oplossing via internet. Minder kosten en meer flexibiliteit. Dat ze deze transitie hoofdzakelijk in de avonduren realiseren, zorgt ervoor dat onze business geen hinder ondervindt. Die flexibele houding spreekt me aan.

Bewust dichtbij

Onze ICT en telefonie is nu onder de hoede van één partij. Heel bewust een club die vlakbij ons hoofdkantoor in Zwolle is gevestigd. Hier staan onze servers en ik vind het prettig dat Synlogic regelmatig over de vloer komt. Ook om te sparren met onze eigen ICT-man. Zo hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen.

Secure

Synlogic houdt de systemen optimaal draaiend en ze bewaken onze veiligheid. Ik mag graag met ze brainstormen over innovatie. Ze wijzen ons richting de ICT van de toekomst door steeds meer cloudoplossingen te implementeren. Ik ben dus heel gerust over onze ICT. Het gevoel dat je voorop rijdt!

De Auto Palace groep is een van de grootste familieautobedrijven. Het bedrijf heeft 11 vestigingen en is officieel dealer van de automerken Peugeot, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi.

Synlogic Auto palace

Synlogic BV

Bezoekadres:
Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Communicatie:
Telefoon: 038 454 2260
Fax: 038 454 2608
E-mail: info@synlogic.nl

Helpdesk:
Telefoon: 038 454 2260
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

Succesverhalen

Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt! – Pieter van Tuinen

Ons hele ICT-landschap is in handen van Synlogic. Ze doen, samen met onze intern verantwoordelijke, het netwerkbeheer.

lees meer

Laatste nieuws

Onze goede voornemens

De jaarwisseling is altijd een mooi moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en plannen te maken voor het nieuwe. Wat wil je in 2018 bereiken en waar ga je op letten? Bij Synlogic zitten we vol met plannen voor het nieuwe jaar. En dat zijn plannen waar jij als ondernemer wat aan kunt hebben. Want dat is wat we het liefste doen. Ondernemers helpen en adviseren. Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen komend jaar?

lees meer