Categorieën

Nieuws en ontwikkelingen in de ICT
De kennisbank van Synlogic: Onze succesverhalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Zes op Maat over Synlogic

“Onze nieuwe laptops werken veel sneller, waardoor we zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan de zorg voor onze cliënten!” – Gerlinda van Noorel

Stichting Zes op Maat is een kleinschalige, innovatieve zorgaanbieder in Overijssel en Gelderland die begeleiding biedt gericht op het vergroten of ondersteunen van de zelfredzaamheid van cliënten.

Lees verder
Intersoftware over Synlogic

“Voor de juiste inrichting, opvolging en ontwikkeling van Azure DevOps is de hulp van Synlogic erg gewenst” – Farid Habyby

Intersoftware biedt haar – tot zeven keer tot beste uitgekozen – adviessoftware aan de financiële markt. Ruim 4.000 financieel adviseurs, ketens, banken en verzekeraars maken tijdens advies- en verkoopactiviteiten gebruik van optimale ondersteuning door middel van Adviesbox.

Lees verder
Fidron over Synlogic

“Dankzij Synlogic zijn wij gegroeid in opdrachten en omzet, maar niet in personeel” – Wilroy van Dijk

Fidron is een particulier onderzoeksbureau en gespecialiseerd in het opsporen, innemen en veiligstellen van onderpanden in opdracht van financierings-, lease- en verhuurmaatschappijen. Samen met Synlogic ontwikkelden zij hun toekomstgerichte IT-omgeving in de Cloud met o.a. dashboards in PowerBI en PowerApps.

Lees verder

“Ik heb volledig vertrouwen in de werkwijze van Synlogic. Zij zorgen ervoor dat wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken” – Gerrie van der Wal

Fiscount is hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche in Nederland. Door de korte lijnen met een vast aanspreekpunt dat hen goed kent, die weet wat er speelt en met welke gebruikers hij te maken heeft, werkt Fiscount plezierig samen met Synlogic.

Lees verder
Bencom Group over Synlogic

“Synlogic is de perfecte achtervang en heeft een kennisniveau waar ook onze developers van leren, dat was wat wij zochten!” – Henk Faber

De Bencom Group is uitermate succesvol in onafhankelijke vergelijkingssites en voorziet hiermee consumenten, instellingen en bedrijven van onafhankelijke informatie over de diensten en tarieven van telecom, internet en digitale TV, energie, verzekeringen en hotelboekingssites. Synlogic verhuisde de oude private Cloud omgeving naar de Microsoft Public Cloud.

Lees verder
PowerApp Trivium advies

“Vereenvoudiging van onze administratie helpt ons te kunnen focussen op de advisering en ondersteuning van onze cliënten” – Linda Renders

Trivium advies maakte gebruik van gestandaardiseerde Excel sheets voor de behandel- en urenverantwoording per cliënt en hanteerde daarnaast Snelstart voor de financiële afhandeling. Synlogic zag ruimte om dit proces door middel van PowerApps efficiënter in te richten en informatie gemakkelijker te koppelen en beschikbaar te maken.

Lees verder
Van Bruggen data voordeel

“Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt!” – Pieter van Tuinen

Het gehele ICT-landschap van de Van Bruggen Adviesgroep is in handen van Synlogic. Samen met de interne ICT verantwoordelijke verzorgen wij daarnaast het netwerkbeheer.

Lees verder
Diamond Genetics groeien

“Synlogic voorziet ons als adviseur, van kennis en tools om te blijven groeien” – William Koster

Diamond Genetics koos voor Synlogic omdat er allereerst een goede inventarisatie van de ICT omgeving en het bijbehorende beleid werd gemaakt. Vanuit daar ontwikkelden wij een verbeterplan, welke we stap voor stap uitrolden.

Lees verder
Schuttelaar

“De transitie naar een nieuw ICT platform konden wij meteen goed aanpakken door ons sterke partnership met Synlogic” – Vincent Schuttelaar

Samen pakken we het goed en doordacht aan: uitbreiding van de capaciteit, verhogen van de veiligheid, betere back ups en natuurlijk de mogelijkheid om het systeem overal te kunnen benaderen. Voor Naproz brachten wij de kennis en vaardigheden die zij zelf niet in huis hebben.

Lees verder

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV