Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt! – Pieter van Tuinen

Ons hele  ICT-landschap is in handen van Synlogic. Ze doen, samen met onze intern verantwoordelijke, het  netwerkbeheer. We hebben 60 franchisevestigingen met allemaal hun eigen wensen en eisen op gebied van ICT. Als centrale organisatie willen we natuurlijk eenduidige data. Daarin hebben we samen met Synlogic een mooie slag gemaakt.

Altijd in verbinding

ICT is onze snelweg naar de cliënten, de banken, de verzekeraars en andere  financiële aanbieders. We zijn superafhankelijk van actuele data. We kunnen ons geen stilstand permitteren. De data betreft ook vaak financiële en persoonlijke gegevens, dus zeer vertrouwelijk. Als onze data op straat komt te liggen, zijn we in één klap onze goede naam kwijt die we in 44 jaar tijd hebben opgebouwd. Als het gaat om optimale veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid van onze systemen, vertrouwen wij op Synlogic.

Zichtbaar binnen bedrijf

Synlogic is ook onze sparringpartner als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. In dat partnership zijn we samen gegroeid. Als er brandjes geblust moesten worden, stond Synlogic er. Maar ik zocht meer. We hadden meer behoefte aan structuur. Om samen met alle franchisenemers een sprong voorwaarts te kunnen maken, is het onder meer belangrijk dezelfde protocollen door te voeren op de ICT-systemen. Synlogic heeft hun zichtbaarheid bij ons behoorlijk vergroot, onder andere door de bijzonder goede werkrelatie met onze automatisering- & ICT-specialist én door de pro-actieve werkwijze. Ze zijn nu echt onze partner voor the next step!

Verdieping partnership

Ik wil een partner die zegt dat ik verkeerde keuzes aan het maken ben. In een goede zakelijke relatie spreek je dingen eerlijk uit. We doen al 10 jaar zaken met elkaar dus onze relatie kan tegen een stootje. Die verdieping hebben we met elkaar gevonden. Synlogic heeft hun positie afgedwongen door nog duidelijker te zijn en ons te wijzen op de consequenties van beslissingen.

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1973 actief als financieel dienstverlener. Ze geven onafhankelijk, transparant en deskundig advies over onder meer hypotheken, verzekeringen en leningen.

 

Van Bruggen data voordeel

Synlogic logo

Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Volg ons nu op Social Media

Facebook logo linkedin logo Twitter logo

Logo White2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2018 Synlogic BV