Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1973 actief als financieel dienstverlener. Zij geven onafhankelijk, transparant en deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en leningen. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan daarbij voorop. Zij vergelijken voor hun klanten vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.

 

Altijd in verbinding

Pieter van Tuinen: "Ons hele ICT-landschap is in handen van Synlogic. Zij doen, samen met onze interne verantwoordelijke, het netwerkbeheer. We hebben 65 franchisevestigingen met allemaal hun eigen wensen en eisen op het gebied van ICT. Als centrale organisatie willen we natuurlijk eenduidige data. Daarin hebben we samen met Synlogic een mooie slag gemaakt".

ICT is voor Van Bruggen de 'snelweg' naar cliënten, banken, verzekeraars en andere  financiële aanbieders. "We zijn superafhankelijk van actuele data. We kunnen ons geen stilstand permitteren. De data betreft veelal financiële en persoonlijke gegevens, dus zeer vertrouwelijk. Als onze data op straat komt te liggen, zijn we in één klap onze goede naam kwijt die we in alle jaren hebben opgebouwd. Als het gaat om optimale veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid van onze systemen, vertrouwen wij op Synlogic", aldus Pieter.

Van Bruggen data voordeel

Zichtbaar binnen bedrijf

Synlogic neemt naast de rol van netwerkbeheer ook de rol van sparringspartner op zich wanneer het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Pieter vervolgt: "In dat partnership zijn we samen gegroeid. Als er brandjes geblust moesten worden, stond Synlogic er altijd. Toch zocht ik meer. We hadden meer behoefte aan structuur, zodat we samen met alle franchisenemers een sprong voorwaarts konden maken. Daarvoor is het onder meer belangrijk dezelfde protocollen door te voeren op de ICT-systemen".

"Binnen Van Bruggen hebben wij onze zichtbaarheid behoorlijk vergroot, onder andere door de bijzonder goede werkrelatie met de automatisering- en ICT-specialist van Van Bruggen. Ook onze pro-actieve werkwijze heeft bijgedragen aan het partnership wat we inmiddels met elkaar zijn aangegaan", vult Hindrik Jonker aan.

 

Verdieping partnership

"In een goede zakelijke relatie spreek je dingen eerlijk naar elkaar uit. Ik wil dan ook een partner die zegt dat ik verkeerde keuzes aan het maken ben, als dat zo is. Zo doen wij al 10 jaar zaken met elkaar. Inmiddels kan onze relatie dus wel tegen een stootje. De verdieping die we met elkaar hebben gevonden, geeft Synlogic een sterke positie binnen Van Bruggen. Een positie waar binnen zij ons mogen wijzen op de consequenties van beslissingen die wij nemen, graag zelfs", sluit Pieter af.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met jou mee!

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV