Maak online meetings persoonlijker met Together Mode

Gemeente Arnhem AVG dwangsom afvalpas2

Heb je een online vergadering met collega’s die langer dan 20 minuten duurt? Schakel dan de Together mode in. Dit is persoonlijker en rustiger voor je kijkervaring.

Hieronder staat uitgelegd hoe je dit inschakelt.

 

Verander de instellingen

Schakel de nieuwe vergaderingservaring in. Nieuwe vergaderingen en oproepen worden in afzonderlijke vensters geopend. Hierna moet je Teams opnieuw opstarten.

Afbeelding3
Afbeelding4
Together Mode view 2

Inschakelen Together Mode

In de weergave grote galerie kunt u maximaal 49 videostreams in één keer zien. Deze weergave is beschikbaar wanneer er 10 of meer deelnemers zijn die video delen. Als u wilt overschakelen naar de grote galerie, gaat u naar meer opties (…) in de besturingselementen voor vergaderingen > grote galerie.

De modus samen werken biedt u de mogelijkheid net alsof u zich in dezelfde gedeelde ruimte bevindt als iedereen in de vergadering. Het staat in hetzelfde menu als de grote galerie, net eronder.

In de Together Mode zit je nu nog in de schoolbanken. Heel binnenkort komen hier nieuwe mogelijkheden bij en kun je bijvoorbeeld in een schouwburg samen zitten of in een bar. Kun je toch veilig je biertje samen drinken tijdens de vrijdagmiddag borrel.


Vragen?

Heeft u vragen over Together Mode? Neem dan gerust contact met ons op.

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV