Synlogic verdubbeld haar bedrijfsruimte

Gemeente Arnhem AVG dwangsom afvalpas2

In het pand waar zich eerder Hessinks veilingen en Overhoff Telecom & ICT vestigden, heeft de afgelopen maanden geen vakman stilgezeten. Vlak na de winterperiode startte Marthijn van den Heuvel, directeur en eigenaar van Synlogic, in samenwerking met bouwbegeleider Hans Kempenaar met de verbouwing van de nieuwe bedrijfslocatie voor Synlogic: de Branderweg 1H in Zwolle.

 

Ingrijpende verbouwing

Niet alleen het nog aanwezige meubilair en de vloerbedekking werden verwijderd, maar ook het plafond, meerdere muren en alle verlichting verdween uit het pand. Na het volledig strippen van zowel de boven- als benedenverdieping startte de opbouw en werden de (raamwerken van) nieuwe muren, een computervloer en de nodige technische- en koelinstallaties aangebracht. Her te gebruiken onderdelen zoals plafondplaten en naar LED-verlichting om te bouwen armaturen werden opnieuw gebruikt, waarna het gehele pand werd voorzien van een frisse verflaag op de wanden en rustige kleur vloerbedekking.

 

"Onze nieuwe bedrijfsruimte biedt naast voldoende werkplekken, een prettige omgeving waar wij onderling
en met klanten onze IT-kennis kunnen delen. De speciaal hiervoor ingerichte trainingsruimte is een uitkomst
voor alle workshops, seminars en andere kennissessies die wij organiseren."

Marthijn van den Heuvel, directeur en eigenaar Synlogic

 

Groeiend team

Het in de afgelopen jaren hard gegroeide team ICT-specialisten volgde de verbouwing aan de voet en wierp geregeld een blik in de nieuwe bedrijfsruimte. De eerdere bedrijfslocatie bevond zich immers op de andere hoek van de straat. Medio juni staken alle teamleden hun handen uit de mouwen en verhuisden zij met elkaar naar de nieuwe locatie, waar vanuit de afgelopen weken al met veel plezier is gewerkt.

 

Feestelijke opening

Tijdens de feestelijke opening op vrijdag 13 september j.l. proosten de medewerkers van Synlogic in aanwezigheid van familie, klanten en samenwerkingspartners op de opening van het nieuwe kantoor. In zijn openingsspeech sprak Marthijn van den Heuvel: “Het nieuwe kantoor is voor ons een stap om nog meer bedrijven te kunnen helpen hun doelen te verwezenlijken, om hun dromen waar te kunnen maken. Met passie en liefde voor ons vak en de mensen om ons heen. Dat is waar wij voor staan en waar ons hart ligt!”.

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV