Managed Modern Workplace

Efficiënt samenwerken en vergaderen met maximale bescherming tegen verlies van gegevens. Een veilige moderne werkplek op basis van Office 365 en Windows 10 Professional. Ondersteund door een professionele Microsoft Partner die jou helpt om gebruik te maken van de nieuwste mogelijkheden in Office 365 en Windows 10.

helpdeskHelpdesk

Onze ervaren cloud engineers zitten voor je klaar om te helpen als je vragen hebt of problemen ervaart. Ons standaard SLA van 8 uur verzekert je van een snelle afhandeling.

24x7 monitoringMonitoring

Via ons 24×7 Beheer monitoringssysteem houden we de computer nauwlettend in de gaten. Bij bijzonderheden ondernemen we direct actie waardoor we problemen voor kunnen zijn.

Veiligheid

Veilige werkplek door onder andere inzet van versleuteling van gegevens, toegangscontrole met MultiFactor Authenticatie (MFA), gezichtsherkenning en pincode.

adviesAdvies & Innovatie

We adviseren je over de snel groeiende mogelijkheden die jouw ICT omgeving veiliger maken en waarmee gebruikers efficiënter kunnen (samen)werken.

Wij zorgen dat jij efficiënt en veilig kan samenwerken!

Een moderne werkplek, verbonden met de cloud

Veiligheid van gegevens en bescherming van personen wordt steeds belangrijker. Welke oplossing helpt jouw organisatie het beste in deze tijd met vele mogelijkheden? Hoe blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? En wie zorgt dat je snel weer verder kan als je even een problemen hebt?

Managed Modern Workplace is hiervoor de oplossing. Op basis van een vaste prijs per maand geniet je van een zeer veilige en efficiënt te gebruiken computer. De prijsstelling is per gebruiker, waardoor het model altijd met je meegroeit ... of krimpt. Zo houd je grip op de ICT kosten voor nu en in de toekomst.

In control
We houden 24x7 jouw computer nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen we proactief optreden en problemen voor zijn of oplossen voor je het zelf in de gaten hebt. Zo houden wij grip op de veiligheid en beschikbaarheid van jouw moderne werkplek.

 

Een aantal kenmerken op een rijtje

  • Maximale veiligheid met Windows 10 Professional
  • Efficiënt samenwerken en vergaderen met Office 365
  • Opslag van gegevens in de cloud
  • Back-up van gegevens en postvakken
  • Maak snel gebruik van de nieuwste mogelijkheden

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV