Managed Cloud Services

Met Managed Cloud Services zorgen wij dat de beschikbaarheid van jouw ICT omgeving gewaarborgd is. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons en beheren jouw ICT omgeving. Daarnaast helpen we de gebruikers om zo efficiënt mogelijk te werken. Alles voor een vaste prijs per medewerker per maand.

helpdeskHelpdesk

Onze ervaren cloud engineers zitten voor je klaar om te helpen als je vragen hebt of problemen ervaart. Ons standaard SLA van 8 uur verzekert je van een snelle afhandeling.

24x7 monitoringMonitoring & reporting

Via ons 24×7 Beheer monitoringssysteem houden we de servers en computers nauwlettend in de gaten. Bij bijzonderheden ondernemen we direct actie waardoor we problemen voor kunnen zijn.

onsite changesOnsite changes

Ervaren en gecertificeerde cloud engineers voeren op locatie wijzigingen door, controleren de systemen en helpen de gebruikers op de werkplek.

adviesAdvies & Innovatie

We adviseren je over de snel groeiende mogelijkheden die jouw ICT omgeving veiliger maken en waarmee gebruikers efficiënter kunnen (samen)werken.

Wij zorgen dat de beschikbaarheid gewaarborgd is!

Beheer dat met je meegroeit ... of meekrimpt

ICT omgevingen worden steeds complexer. Welke oplossing helpt jouw organisatie het beste in deze tijd van digitale transformatie? Hoe blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? En wie zorgt dat je snel weer verder kan als je even een problemen hebt?

Managed Cloud Services is hiervoor de oplossing. Op basis van een vaste prijs per maand beheren wij de gehele ICT omgeving. De prijsstelling is per gebruiker, waardoor het model altijd met je meegroeit ... of krimpt. Zo houd je grip op de ICT kosten voor nu en in de toekomst.

In control
We houden 24x7 jouw ICT omgeving nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen we proactief optreden en problemen voor zijn of oplossen voor je het zelf in de gaten hebt. Zo houden wij grip op de continuïteit en beschikbaarheid van jouw ICT omgeving.

 

Een aantal kenmerken op een rijtje

  • Businesscontinuïteitplan
  • Optimale beveiliging
  • Maximale beschikbaarheid
  • Eerste-, tweede- en derdelijns ondersteuning
  • Kennisdeling en adoptieversnelling van nieuwe technologieën

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV