Trivium Advies zet zich in voor het herstel van autonomie bij letselschade slachtoffers en maakt al enige jaren gebruik van de Managed Cloud Services van Synlogic. Door met regelmaat informeel te spreken over innovaties die wenselijk of nodig blijken, proberen wij het ICT beleid van zowel nieuwe als bestaande klanten zo optimaal mogelijk in te richten. 

 

Geen onderlinge koppelingen

Tijdens één van deze informele sessies is de IT-inrichting van het administratieve proces van Trivium advies uitgebreid besproken. Daaruit bleek dat Trivium advies gebruik maakt van gestandaardiseerde Excel sheets voor de behandel- en urenverantwoording per cliënt en daarnaast Snelstart hanteerde voor de financiële afhandeling. Alle dossiers en werkbestanden die de medewerkers van Trivium advies aanmaken zijn intern beschikbaar via SharePoint, maar deze informatie werd gedecentraliseerd opgeslagen en was op indirecte wijze gekoppeld.

"Een robuust en foutloos werkproces, maar wij zagen ruimte om dit efficiënter in te richten en informatie gemakkelijker te koppelen en beschikbaar te maken. Doordat verschillende Excel sheets specifieke informatie bevatten en op intern niveau een verwijzing maakten naar dossiers, zagen wij de kans dit proces IT-gerelateerd te verbeteren en te optimaliseren", aldus Hindrik Jonker van Synlogic.

 

"Herstel van autonomie staat bij ons centraal. Een vereenvoudiging van onze administratie helpt ons te kunnen focussen op de advisering en ondersteuning van onze cliënten, daar waar onze passie ligt"

Linda Renders, Trivium advies

 

Van Excel sheet naar PowerApps

Door middel van PowerApps is er door Synlogic DevOps ontwikkelaar Jan Gerrit Elzinga een eenvoudige en overzichtelijke applicatie ontwikkeld. Alle gegevens die eerder in Excel sheets werden ingevoerd en over een langere termijn bewaard dienden te worden, zijn gemigreerd naar een Azure database. De PowerApp applicatie heeft toegang tot deze database, toont de benodigde informatie, voegt het toe en biedt eenvoudig beheer vanuit een overzichtelijk dashboard.

Hierdoor is het voor Trivium advies mogelijk om snel inzicht te krijgen in alle lopende dossiers en alle uitgevoerde activiteiten die verantwoord moeten worden. Het bespaart de adviseurs van Trivium advies veel administratieve handelingen, waardoor er meer tijd en focus ligt op de ondersteuning van cliënten. Tevens biedt de PowerApps applicatie een overzicht van de productiviteit van alle medewerkers.

PowerApp Trivium advies

Ook een PowerApps applicatie?

De ontwikkeling van deze PowerApps applicatie verhoogt de schaalbaarheid, productiviteit en het inzicht van de medewerkers van Trivium advies. Door het in een gezamenlijke sessie bij elkaar brengen van Synlogic-kennis over de meest recente technologische mogelijkheden en Trivium advies-kennis over de eigen werkprocessen, werd al snel duidelijk dat de inzet van een PowerApps applicatie grote voordelen biedt.

Benieuwd of PowerApps ook een mogelijkheid is voor (één van) jouw bedrijfsproces(sen)? Of laat jij je graag bijpraten over alle mogelijkheden van PowerApps? Tijdens onze praktische workshop bouw je een kleine app om je
kennis te laten maken met de mogelijkheden van PowerApps. Een bedrijfsproces
simpel automatiseren met een app is immers dichterbij dan je denkt!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met jou mee!

Download de infographic van deze referentie casus.

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV