Lancering van de Microsoft
Surface Book 2

Gemeente Arnhem AVG dwangsom afvalpas2

De pc is bij uitstek het platform voor creativiteit en met de Surface wil Microsoft dat met kracht onderstrepen. Eén van de krachtigste manieren om de voordelen van de Windows 10 Fall Creators Update te ervaren, is door werken met apparaten uit de Surface-familie. De Surface Book is wat Microsoft betreft de ultieme laptop: snel, flexibel en compromisloos.

17 oktober 2017 lanceerde Microsoft het nieuwste model: de Surface Book 2 – een laptop met geweldige grafische kwaliteiten en tot wel 17 uur aan batterijduur. De Surface Book 2 komt beschikbaar in een 13,5 inch- en 15 inch-versie en is de snelste die we tot nu toe bouwden. Met de nieuwste achtste generatie Intel Dual-Core- en Quad-Core-processors en NVIDIA GeForce GPU’s biedt de Surface Book twee tot vijf meer keer grafische prestaties ten opzichte van de allereerste Surface Book en is hij twee keer zo krachtig als de nieuwe MacBook Pro.

 

 

Maar naast al die brute kracht is de Surface Book 2 gemaakt om prettig mee te kunnen werken en te creëren. Je beschikt over de kracht van een laptop, de flexibiliteit van een tablet en de vrijheid van een draagbare studio. Dat alles gebundeld in een zorgvuldig vormgegeven device.

Surface Book 2 is krachtig genoeg voor het draaien van professionele software van Adobe, Autodesk of Dassault. Daarnaast kun je er probleemloos populaire pc-games op spelen op 1080p, 60 FPS, zoals Forza Motorsport 7 of Gears of War 4.

Zowel de 13,5 inch- als de 15 inch-versie van de nieuwe Surface Book 2 komt in de VS op 16 november op de markt voor een prijs vanaf $ 1.499. In Nederland komt de 13,5-inch-versie van de Surface Book 2 op 14 december op de markt. Wanneer de 15-inch versie beschikbaar komt in Nederland is nog niet bekend. Nederlandse prijzen worden op een later moment bekend gemaakt.

De Surface neemt een belangrijke plaats in in Microsofts streven naar het stimuleren van creativiteit. Microsoft werkt daarbij graag samen met partners om de beste devices te maken voor de consument of zakelijke gebruiker. Zo kun je binnenkort Windows 2-in-1-systemen, laptops, all-in-one’s en gaming-pc’s verwachten die allemaal zijn uitgerust met de nieuwe Intel-processors van de achtste generatie, de nieuwste NVIDIA-grafische kaarten voor Windows Mixed Reality-ervaringen, een lange batterijduur, en OLED- en 4K-schermen voor superscherpe beelden.

 

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV