Categorieën

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Nieuws en ontwikkelingen in de ICT
De kennisbank van Synlogic: Nieuws & blogs

Synlogic verdubbeld haar bedrijfsruimte

Synlogic verdubbeld haar bedrijfsruimte

19 september 2019

Vlak na de winterperiode startte Marthijn van den Heuvel, directeur en eigenaar van Synlogic, in samenwerking met bouwbegeleider Hans Kempenaar met de verbouwing van de nieuwe bedrijfslocatie voor Synlogic: de Branderweg 1H in Zwolle.

Lees verder
Gratis bestaat niet, data is valuta

Gratis bestaat niet, data is valuta

21 augustus 2019

Wees eens eerlijk: hoeveel gratis accounts heb jij inmiddels op jouw naam staan? Bij gebruik van gratis Cloud opslag kun je direct een datalek melden. Gratis dataopslag bestaat namelijk niet. Data is de valuta voor deze leveranciers.

Lees verder
Windows Virtual Desktop

De voordelen van Windows Virtual Desktop

7 augustus 2019

Microsoft heeft de Windows Virtual Desktop gelanceerd. Hiermee lever je een unieke virtuele desktopervaring en kun je Windows apps aanbieden op ieder apparaat. Windows Virtual Desktop combineert Microsoft 365 en Azure om meerdere sessies te bieden op grote schaal en tegen lagere IT-kosten.

Lees verder
Van on-premise naar IaaS, PaaS of SaaS

Van on-premise naar IaaS, PaaS of SaaS

31 juli 2019

Het overstappen naar de public Cloud biedt jou de kans om jouw infrastructuur te vereenvoudigen. Wanneer je nu gebruik maakt van een on-premise oplossing en verantwoordelijk bent voor jouw eigen hardware, software en data dien je in de Cloud te kiezen voor een IaaS, PaaS of SaaS oplossing. Maar welke Cloud variant past het beste bij jouw bedrijf?

Lees verder
Denk jij dat een datalek jou niet overkomt? Think again!

Denk jij dat een datalek jou niet overkomt? Think again!

24 juli 2019

Vorig jaar heeft de Autoriteit Persoonsgegevens maar liefst 20.881 datalekken gemeld gekregen en dat is nog maar het topje van de ijsberg. Wie zo nu en dan een datalek meldt, staat er juist goed voor.

Lees verder
Als werkgever heb je altijd van doen met de AVG

Als werkgever heb je altijd van doen met de AVG

24 juni 2019

Wie dacht dat de AVG alleen van toepassing is op bedrijven die actief zijn in de zorg of overheidsinstellingen, heeft het mis. Zodra je personeel in dienst hebt, heeft ook jouw bedrijf zich aan de regels van de AVG te houden. Maar welke wederzijdse rechten en verplichtingen zijn er?

Lees verder

Verhuisbericht

12 juni 2019

Na een aantal maanden verbouwen is het zo ver. Op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni steken wij onze handen uit de mouwen en verhuizen wij naar onze nieuwe locatie!

Lees verder

Einde ISDN: een goede voorbereiding voorkomt onrust

27 mei 2019

Begin 2017 kondigde telefoonleverancier KPN aan haar ISDN-verbinding per 1 september 2019 te vervangen door toekomst vaste alternatieven. Best een ingrijpende verandering, aangezien een telefoonlijn ondanks de digitalisering nog altijd de basis is van vele primaire bedrijfsprocessen. Hoe pak je de overstap goed aan?

Lees verder
Eén jaar AVG: is privacy not altijd een hot topic?

Eén jaar AVG: is privacy nog altijd een hot topic?

23 mei 2019

25 mei 2018 ging de boeken in als de dag waarop in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geldt. Inmiddels is het één jaar geleden dat de AVG definitief van kracht werd. Het was hét onderwerp van gesprek van iedere ondernemer. Maar wat is de status nu?

Lees verder

Optimalisatie van werkprocessen door inzet PowerApps

9 mei 2019

PowerApps is een inmiddels steeds bekendere dienst van Microsoft die je in staat stelt om applicaties te ontwikkelen voor gebruik via laptop, desktop, tablet en smartphone. PowerApps biedt een aantrekkelijke interface die de productiviteit van medewerkers verhoogt en tegelijkertijd voor meer inzicht in zakelijke gegevens zorgt.

Lees verder

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons via
social media

Facebook logo linkedin logo Twitter logo

MS 5 Gold statussen footer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2019 Synlogic BV