We zijn een snel groeiend bedrijf, Synlogic maakt ons toekomstproof door innovatieve plannen – Jos Eikenaar

ict opdat ...
ik toekomstproof blijf!

Jos Eikenaar
Business Development Foodlife

Ik kies op het gebied van ICT voor volledige ontzorging. Onze infrastructuur, hardware en netwerkbeheer zijn in handen van Synlogic. We zijn een snel groeiend bedrijf. Als onze ICT-partner zorgt Synlogic ervoor dat we toekomstproof zijn en wereldwijd kunnen opereren.

Continu verbeteren

Synlogic wijst ons actief op de zaken die beter kunnen. Onze infrastructuur bleek onze groei niet bij te kunnen houden. We zijn dus overgestapt naar het 365 Office pakket van Microsoft en de cloudoplossingen. Dat betekent meer snelheid, betere beveiliging en minder storingen.

Flexibel werken

Het grote pluspunt van Synlogic vind ik de flexibele werkhouding. De ICT-transitie heeft geen enkele last veroorzaakt voor de operations.  Synlogic is altijd bereikbaar. Hun dienstverlening is erg betrouwbaar.

Vertrouwd

Ons ICT netwerk is nu klaar voor onze internationale ambities. Waar op de wereld we ook zijn, we kunnen overal inloggen in ons eigen beveiligde en vertrouwde omgeving. De wereld verandert snel, zeker op ICT-gebied. Wij rekenen op de deskundigheid van Synlogic en gaan mee in de oplossingen die zij van toepassing vinden voor ons bedrijf.

Foodlife is een internationaal georiënteerd bedrijf dat full service oplossingen biedt voor de voedselverwerkingsindustrie. Foodlife innoveert, ontwikkelt oplossingen en implementeert complete projecten waarbij aspecten als kostprijsverlaging, procesverbetering, tijd- en grondstofbesparing, duurzaamheid, hygiëne en ergonomie centraal staan.

Synlogic Foodlife

Synlogic BV

Bezoekadres:
Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Communicatie:
Telefoon: 038 454 2260
Fax: 038 454 2608
E-mail: info@synlogic.nl

Helpdesk:
Telefoon: 038 454 2260
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

Klantverhalen

Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt! – Pieter van Tuinen

Ons hele ICT-landschap is in handen van Synlogic. Ze doen, samen met onze intern verantwoordelijke, het netwerkbeheer.

lees meer

Laatste nieuws

Ben jij al klaar voor de GDPR?

Een korte samenvatting van wat de GDPR precies inhoudt voor de ICT van ondernemers en wat je kunt doen ter voorbereiding van de nieuwe privacywetgeving.

lees meer