We zijn een snel groeiend bedrijf, Synlogic maakt ons toekomstproof door innovatieve plannen – Jos Eikenaar

Ik kies op het gebied van ICT voor volledige ontzorging. Onze infrastructuur, hardware en netwerkbeheer zijn in handen van Synlogic. We zijn een snel groeiend bedrijf. Als onze ICT-partner zorgt Synlogic ervoor dat we toekomstproof zijn en wereldwijd kunnen opereren.

Continu verbeteren

Synlogic wijst ons actief op de zaken die beter kunnen. Onze infrastructuur bleek onze groei niet bij te kunnen houden. We zijn dus overgestapt naar het 365 Office pakket van Microsoft en de cloudoplossingen. Dat betekent meer snelheid, betere beveiliging en minder storingen.

Flexibel werken

Het grote pluspunt van Synlogic vind ik de flexibele werkhouding. De ICT-transitie heeft geen enkele last veroorzaakt voor de operations.  Synlogic is altijd bereikbaar. Hun dienstverlening is erg betrouwbaar.

Vertrouwd

Ons ICT netwerk is nu klaar voor onze internationale ambities. Waar op de wereld we ook zijn, we kunnen overal inloggen in ons eigen beveiligde en vertrouwde omgeving. De wereld verandert snel, zeker op ICT-gebied. Wij rekenen op de deskundigheid van Synlogic en gaan mee in de oplossingen die zij van toepassing vinden voor ons bedrijf.

Foodlife is een internationaal georiënteerd bedrijf dat full service oplossingen biedt voor de voedselverwerkingsindustrie. Foodlife innoveert, ontwikkelt oplossingen en implementeert complete projecten waarbij aspecten als kostprijsverlaging, procesverbetering, tijd- en grondstofbesparing, duurzaamheid, hygiëne en ergonomie centraal staan.

Foodlife

Synlogic logo

Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Volg ons nu op Social Media

Facebook logo linkedin logo Twitter logo

Logo White2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2018 Synlogic BV