Cloud Workplace

Cloud Workplace

De Moderne Werkplek in de cloud

Elke werkplek staat direct in verbinding met de wereld, maar altijd met een vertrouwd en veilig gevoel. Je weet zeker dat personen, bedrijfsprocessen en data optimale bescherming genieten. Wij realiseren de cloud-omgeving waarin jouw organisatie samenwerkt met wie, waar en wanneer je wilt. Een Moderne Werkplek waarmee jij kan werken op een manier die bij jouw organisatie past. Volledig ondersteund, gecontroleerd en geoptimaliseerd door cloud specialisten en experts. Dat geeft een veilig gevoel!

Cloud Approach

Cloud Approach

Modernisering voor apps en infra

De inzet van cloudoplossingen voor digitale transformatie zorgt voor een vereenvoudiging van de infrastructuur, verlaging van beheerkosten en maakt naleving van compliancy toegankelijker. Met Cloud Approach verzorgen wij de versnelling van digitale transformatie door modernisering van apps en infra. Of je nu aan de vooravond staat van jouw eerste migratie of al enige tijd in de cloud actief bent. We zorgen dat je constant op de hoogte blijft van de nieuwste mogelijkheden en helpen je om deze toe te passen.

Synlogic: Hulp bij innovatieve ICT-oplossingen

Wij helpen je om innovatieve cloud oplossingen zoals Microsoft Azure en Microsoft Office 365 te omarmen, zodat bedrijfsprocessen, data en personen beter beschermd zijn.

AzureMigratie naar de cloud

Hulp nodig bij de overstap naar de cloud? Wij helpen met een snelle en veilige cloudmigratie naar Azure, zorgen voor optimalisatie van de omgeving en bouwen een Proof of Concept.

VoIP TelefonieVoIP telefonie

Met een VoIP bel je via het internet en ben je altijd bereikbaar op het toestel naar keuze. Het maakt niet uit waar jij je bevindt. Jouw telefoonnummer verplaatst met je mee.

GDPRKlaar voor de AVG

Vanuit de AVG wordt je verplicht om serieus na te denken over ICT beveiliging. En om stappen te ondernemen om jouw data te beschermen. Wij bieden drie oplossingen.

Haal jij het maximale uit Azure?

Microsoft Azure verandert razendsnel. Het is een continu uitbreidende reeks innovatieve cloudservices. Allemaal bedoeld om jouw organisatie te ontzorgen. Met ons E-book "Haal jij het maximale uit Azure?'' kun je als organisatie nòg meer uit het Azure platform halen.

"Het gebruik van jouw Windows licenties in Azure kan vaak
30% besparen door deze tips.''

Azure E-book

Vacature: Cloud Engineer

De Cloud Engineer helpt de klant toekomst gericht en succesvol te zijn door de juiste inzet van ICT.

Je primaire taak is het implementeren, optimaliseren en beheren van de ICT infrastructuur van klanten door inzet van cloud, lokale en hybride oplossingen. Je ondersteunt onze klanten vanaf kantoor en op locatie. Hierbij vervul je samen met je collega's een gezamenlijke rol voor eerste lijns ondersteuning.

Klik hier voor meer informatie over deze openstaande vacature

Medewerker Synlogic roodgeel

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV