De toekomst van een (bijna) lege beursvloer is dichterbij dan je denkt!

Gemeente Arnhem AVG dwangsom afvalpas2

Onze partner Foodlife is met veel plezier en enthousiasme naar een grote beurs in Berlijn gegaan. Het enige wat ze bij zich hadden waren twee kleine machines (robotica efficiency) en één futuristische bril. Normaal gesproken neemt Foodlife een groter aantal machines mee naar de beurs maar dankzij de Microsoft HoloLens is dit niet meer nodig. De bril werd in 2015 geïntroduceerd als een gaming innovatie maar heeft hiernaast veel toekomst op de beurs. Enthousiaste beursgangers konden na wat onwennigheid de bril opzetten en door de bril de machines zien die Foodlife ontwikkelt heeft. Dit is praktisch maar ook ruimtelijk, hierdoor konden er veel meer machines worden getoond.

Eenmaal op de beurs..

“Het is veel eenvoudiger en bovendien kostentechnisch beter om de machines met de software van de Microsoft HoloLens aan de beursgangers te laten zien!” Hierdoor was er ook de mogelijkheid om  naast de twee machines ook veel grotere machines, die anders niet in de beurshal pasten, te laten zien. De beursganger die de bril droeg kon alle details door de bril zien terwijl de machine er zelf niet eens was. Dit is niet alleen erg mooi om te zien, er zijn nog veel meer mogelijkheden die er zijn. De beursgangers reageerden eerst afstandelijk maar dat was achteraf helemaal niet nodig, nadat de eersten de bril opzetten verdween de onwennigheid en bloeide het enthousiasme op. Resulterend in een paar grappige gezichten en verbaasde blikken van de andere beursgangers. Foodlife werd hierdoor met deze innovatie uniek op de beurs en ze plannen om volgend jaar weer gebruik te maken van de Microsoft HoloLens!

 

De toekomst is..

Door de innovatie van de Microsoft HoloLens kunnen klanten producten of visualisaties binnen no-time waarnemen zonder daarvoor naar de locatie van het object zelf te hoeven gaan. Het kijken onder de motorkop van bijvoorbeeld een auto die daadwerkelijk nog thuis in de garage staat is de toekomst! Daarnaast is het ook eenvoudiger om met de alleen de bril naar andere klanten toe te gaan en het design te laten zien die gewenst werd. Misschien bestaat de beurs over vijf jaar uit alleen maar mensen met de futuristische Microsoft HoloLens.. stel je dat eens voor…

Wil je meer weten over wat de Microsoft HoloLens voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via info@synlogic.nl.

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV