Verbruggen Palletizing Solutions is marktleider en specialist in het palletiseren van stapelbare producten: dozen, zakken of kratten. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen zij palletiseermachines met een maximale uptime en tot ongekende capaciteit. Vanuit Emmeloord (Europa), Pasco (Amerika) en Dhaka (Azië) vinden hun toepassingen wereldwijd hun weg in de agrarische en industriële branche.

 

Digitaal internationaliseren

Erik Bruggink start: "Onze monteurs en verkopers zwerven over de hele wereld. Zij moeten altijd en overal over de laatste data beschikken. Dat betekent continue synchronisatie in elke tijdzone. Daarvoor zijn wij volop vanuit de Cloud werkzaam via het Azure platform van Microsoft. Synlogic helpt ons internationaliseren, daarin geef ik ze een verdiende, vrije hand. 'Doe wat goed voor ons is', is veelal mijn enige instructie".

Verbreggen  data voordeel

Betrokken partner

Uniek aan onze relatie met Verbruggen is de zelfstandige rol die wij mogen innemen. Wij werken intensief samen met de ICT medewerkers van Verbruggen, wat voor beide partijen een meerwaarde is. "Het voelt alsof het onze eigen medewerkers zijn. Ik ervaar een grote betrokkenheid bij onze business, waardoor we samen adequaat kunnen reageren op ontwikkelingen in ons vakgebied", aldus Erik Bruggink.

Hij vervolgt: "Nu zijn we bijvoorbeeld de softwareprogramma’s van onze machines gereed aan het maken voor ‘internet of things’, zodat we met de data uit die machines waardevolle onderzoeken en analyses kunnen uitvoeren om onszelf nog verder te verbeteren. Als Microsoft Gold Partner merk je dat Synlogic voorop loopt in innovatie. En die kennis verspreiden ze ook binnen ons bedrijf. Daar wordt iedereen beter van en waardeer ik zeer".

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met jou mee!

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV