Wij opereren internationaal door betrokkenheid Synlogic; zij hebben oog voor groei van onze werknemers – Erik Bruggink

Onze monteurs en verkopers zwerven over de hele wereld. Die moeten altijd en overal over de laatste data beschikken. Dat betekent continue synchronisatie in elke tijdzone. We zijn volop in ‘the cloud’ via het Azure platform van Microsoft. Synlogic helpt ons internationaliseren. Daarin geef ik ze de vrije hand. ‘Doe wat goed is voor ons’, is mijn enige instructie.

Betrokken

Uniek aan onze relatie met Synlogic is de zelfstandige rol die ze innemen. Het voelt alsof ze onze medewerkers zijn. Ik ervaar een grote betrokkenheid bij onze business. Ze reageren adequaat op ontwikkelingen in ons vakgebied. Nu zijn we de softwareprogramma’s van onze machines gereed aan het maken voor ‘internet of things’. Met de data uit die machines kunnen we waardevolle onderzoeken en analyses doen om onszelf nog verder te verbeteren.

Voorop lopen

Synlogic werkt samen met onze eigen ICT-mensen. De meerwaarde is dat zij meer zien dan alleen ons bedrijf. Als Gold Partner van Microsoft merk je dat ze voorop lopen in innovatie. En die kennis verspreiden ze binnen ons bedrijf. Daar wordt iedereen beter van!”

Solide

De vrijheid binnen ons bedrijf hebben ze verdiend. Synlogic is een degelijk en betrouwbaar bedrijf. Heel solide qua bemensing. Dat waardeer ik zeer.

Het familiebedrijf Verbruggen ontwikkelt palletiseerinstallaties voor elk stapelbaar product. Vanuit Emmeloord (Europa), Pasco (Amerika) en Dhaka (Azië) vinden hun toepassingen wereldwijd hun weg in de agrarische en industriële branche.

Verbreggen  data voordeel

Synlogic logo

Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Volg ons nu op Social Media

Facebook logo linkedin logo Twitter logo

Logo White2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2018 Synlogic BV