Einde ISDN check

In de jaren 90 was het heel modern: een telefoonlijn waarover je tegelijkertijd kon internetten en bellen. In de tussentijd zijn er vele veranderingen doorgevoerd en zijn we steeds afhankelijker van een goede internetverbinding. We communiceren via e-mail, Teams of Whatsapp, betalen facturen via een webapplicatie of mobiele app en aan het einde van de dag rekenen we onze boodschappen contactloos af. Aangezien de ISDN-verbinding per 1 september 2019 wordt vervangen voor toekomstvaste alternatieven, is het tijd om de overstap te maken naar moderne oplossingen die toekomst zeker zijn!

Waar gebruik je ISDN voor?

Naast een internetverbinding of telefoonlijn wordt ISDN ook gebruikt voor een beveiligingscentrale, deurintercom, slagboom en pinapparaat. Voor de toekomstvaste alternatieven wordt al enkele jaren IP-technologie toegepast, wat een aantal voordelen met zich mee brengt. Zo ben je niet meer gebonden aan grote leveranciers als KPN en betaal je enkel voor de diensten die je daadwerkelijk nodig hebt.

ISDN checker

Weet je niet zeker of je (nog) gebruik maakt van een ISDN-verbinding of heb je nog geen actie ondernomen? Dan wordt het tijd om ervoor te zorgen dat al jouw bedrijfsprocessen ook na 1 september 2019 nog feilloos werken. Met onze ISDN check zie je eenvoudig en snel of je de overstap al hebt gemaakt.

Door de onderstaande stappen te volgen kun je zien of jouw vaste telefoonlijn een ISDN lijn is. Mocht je meerdere vaste telefoonlijnen hebben, dan kun je de check voor ieder nummer apart uitvoeren.

  1. Vul jouw vaste telefoonnummer in
  2. Vul jouw postcode in
  3. Vul jouw bedrijfsnaam in
  4. Klik op 'Controleren'

Mocht er na de check uitkomen dat je gebruikt maakt van een ISDN lijn, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met je om te helpen deze ISDN lijn over te zetten.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie of de ISDN check vragen hebben, neem dan gerust contact op met Christiaan. Hij helpt je graag verder!


 

Telefoonnummer*

Postcode*

Bedrijfsnaam*


Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV