Onze ICT diensten

Zie de digitale toekomst vol vertrouwen tegemoet met Microsoft cloudoplossingen!

Synlogic helpt je succesvol te ondernemen door de inzet van innovatieve cloudoplossingen. We vergroten hiermee de veiligheid van bedrijfsprocessen, data en digitale identiteiten. De cloudoplossingen zorgen ervoor dat jouw bedrijf efficiënt en betaalbaar digitaal kan transformeren.
Je kunt de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien.

Onze cloudoplossingen zijn veilig en gebruikersvriendelijk.. De innovatieve oplossingen zijn eenvoudig toe te passen en te beheren. Hierdoor blijven de beheerskosten laag. Wij werken met  producten die Microsoft vanuit de cloud aanbiedt, zoals Azure Back-up, Multifactor Authentication, Azure Site Recovery, Windows 10 Enterprise en Intune. Met deze oplossingen voldoe je aan de nieuwe wetgeving rondom bescherming van persoonsgegevens, de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze Europese regeling wordt in mei 2018 van kracht.

Twijfel je eraan of de cloud  veilig is? Wij bewijzen je graag dat de cloud juist de beste beveiliging is die jouw bedrijf zich kan wensen. Synlogic maakt zich sterk voor een betrouwbare ICT-structuur tegen lage kosten.

Andere ondernemers namen een voorsprong met deze cloudoplossingen!

 

ICT-omgeving volledig verzorgd voor vast bedrag per maand

Vandaag de dag veranderen organisaties snel, juist op het gebied van digitale transformaties. Het is slim om de ICT-omgeving zo flexibel mogelijk op te bouwen, zonder concessies te doen aan veiligheid en gemak.

Speciaal hiervoor biedt Synlogic cloudoplossingen die per dag kunnen worden aangepast. Vanuit de Microsoft Secure Productive Enterprise suite leveren we een Office 365 licentie samen met Windows 10 Enterprise en Enterprise Mobility + Security voor een vast bedrag per maand. Hiermee creëren we als het ware een werkomgeving in de cloud die eenvoudig te beheren is. Dit is de meest vertrouwde en productieve manier van werken, met de inzet van oplossingen die jij al kent. Dat maakt het niet alleen veiliger, maar ook makkelijker in gebruik.

Bekijk onze succesverhalen waarin deze oplossingen zijn gebruikt.

Office 365

 • Hoe goed ondersteunen jouw huidige programma’s de moderne mobiele en flexibele manier van werken?

Cloud handtekening

 • Met Cloud handtekening heb je altijd de zelfde e-mail-handtekening op al jouw apparaten.

Synlogic VoIP

 • Heb jij een flexibele werkplek waarbij je telefonisch ook altijd bereikbaar bent? Synlogic VoIP is een oplossing.

Azure

 • Microsoft Azure is een flexibel cloud platform, waarmee je je bedrijf efficiënter kunt laten groeien en sneller kunt inspelen op veranderingen.

Azure Back-up

 • Azure Back-up is een betrouwbare, voordelige en schaalbare oplossing waarmee je naar de cloud back-ups kunt maken van jouw lokale gegevens.

Enterprise Mobility + Security

 • Enterprise Mobility + Security is een oplossing die speciaal ontwikkeld is voor het beheer en de beveiliging van netwerken, apparaten, apps (pc en mobiel) en data.

Windows 10

 • Windows 10 is de nieuwste en tevens laatste versie van het bekende Windows besturingssysteem van Microsoft. Windows 10 werkt vertrouwd, is gebruiksvriendelijk.

Managed Services

 • Managed Services is erop gericht om kostenbesparend beheer uit te voeren en grip te houden op beschikbaarheid.

IT a la Carte

 • Heb je af en toe ondersteuning nodig, maar geen behoefte aan vaste afspraken? Maak dan gebruikt van IT a la Carte.

Synlogic Online Back-up

 • Met Synlogic Online Back-up wordt op een flexibele manier de bedrijfsdata online veiliggesteld.

Synlogic Antivirus

 • Synlogic Antivirus is een beheerde software oplossing voor beveiliging tegen virussen, malware en andere internetgevaren

Synlogic Security Service

 • Met Synlogic Security Service verhoog je de bedrijfszekerheid van de toegang tot het internet

Synlogic Beheer

 • Door middel van Synlogic controles op servers, computers en rand- en netwerkapparatuur wordt alles nauwlettend in de gaten gehouden.

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV