Cloud Approach

Modernisering voor apps en infra

Het tempo van de wereld versnelt. Jouw bedrijf beweegt mee. Wendbaar en flexibel zijn, dat vraagt veel van het bedrijfsproces. Samenwerken, data verrijken, innovaties lanceren; je wilt voorop blijven lopen. Jouw cloud-omgeving moet  snel en flexibel aanpasbaar zijn. Met het Azure-platform van Microsoft schakel je zelf snel en veilig door naar een hoger level van innoveren en ontwikkeling. Je hebt de tools in handen om maximale beschikbaarheid te realiseren, de veiligheid te vergroten en de omgeving mee te laten bewegen met de gewenste performance.

Overstappen naar de cloud, zonder grote veranderingen ...

Het overstappen naar de public cloud biedt organisaties de kans hun infrastructuur te vereenvoudigen. Kostenefficiënt en met verbetering van compliancy en schaalbaarheid.
Synlogic migreert jouw infrastructuur in 4 stappen naar Microsoft Azure. Geïnteresseerd?

synlogic datacenter transformatie

Workshops

Synlogic helpt je om jouw applicaties en infrastructuur te moderniseren door de inzet van Microsoft Azure en DevOps. Neem deel aan één van onze workshops en leer van onze specialisten welke praktische eerste stappen jij kunt zetten richting een moderne en veilige infrastructuur.

Azure Fundamentals
voor techneuten

Ben je geïnteresseerd in Azure, maar weet je niet goed hoe je eenvoudig jouw eerste workloads overzet naar Azure? Dan is deze workshop een ideale start voor jou.

In de workshop nemen we je mee in o.a. cloud computing, beheer van de Azure omgeving, networking en virtual machines in Azure, security, Azure compliancy oplossingen en kostenbeheersing. Je gaat naar huis met een plan om jouw eerste workloads in Azure onder te brengen.

Migreer jouw database
naar de cloud

Microsoft SQL Server 2008 en 2008 R2 krijgen vanaf juli 2019 geen reguliere beveiligingsupdates meer, waardoor grote veiligheidsrisico's kunnen ontstaan. Breng jouw database nu over naar Azure en bespaar tot 85%.

Wil je weten welke optie je hebt om veilig door te kunnen werken zonder grote aanpassingen? Kom naar onze workshop, laat je inspireren en maak jouw eigen migratieplan.

Migreer jouw servers
naar de cloud

Vanaf januari 2020 worden voor Microsoft Server 2008 en 2008 R2 geen beveiligingsupdates meer uitgebracht. Bij verplaatsing van de server workloads naar Azure en ontvang je nu drie jaar gratis aanvullende beveiligingsupdates.

Krijg stapsgewijs inzicht in wat nodig is om een succesvolle cloudmigratie uit te voeren. Kom naar onze workshop, laat je inspireren en maak jouw eigen migratieplan.

Managed Cloud Approach programma

Synlogic helpt je met het Managed Cloud Approach - programma de digitale transformatie op basis van deze kenmerken veilig te versnellen. Ons programma is erop gericht om jouw omgeving klaar te maken voor de toekomst.

Het Managed Cloud Approach programma bevat:

 • Cloud Ready en Health Scan
 • Monitoring van jouw cloud-omgeving
 • Tips voor verbetering van jouw cloud-omgeving
 • Inzichten en grip op de kosten door heldere realtime rapportage
 • Gerichte persoonlijke trainingstracks
 • Deelname aan groepskennissessies en events
 • 24x7 support, ondersteund door Microsoft
24x7 support
Monitoring

Versnel veilig jouw digitale transformatie. Maak nu een afspraak
voor een gratis Cloud Ready of Cloud Health scan!

Synlogic is jouw Azure-partner

Wil je de modernisering van jouw apps en infra versnellen via Azure? Synlogic is de Nederlandse Azure-expert en een Microsoft Gold Partner voor cloudoplossingen.

 

Je kunt bij ons terecht voor ...

 • Feilloze migratie naar Azure
 • Inzicht in de best mogelijke Azure-ervaring
 • Inspiratie nieuwe Azure-services relevant voor uw business proces

 

Met Microsoft Azure de zekerheid van …

 • Maximale veiligheid met de nieuwste technologie
 • Compliancy voor kleine en grote bedrijven
 • Capaciteit eenvoudig aanpassen naar behoefte. Je betaalt nooit te veel
Digitale transformatie
Tools in handen
Veiligheid3

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV