Blauwdruk AVG-ready infrastructuur voor MKB bedrijven

Met de blauwdruk voor AVG-ready infrastructuren voor het MKB helpt Synlogic jou om jouw bedrijf voor te bereiden op de AVG. Jouw ICT omgeving en de werkplekken maken we AVG-ready en we helpen met beleidsvraagstukken.

eu-roaming

Laat nieuwe (cloud) technologie voor je werken

Digitalisering verandert de wereld, drastisch en in een hoog tempo. Dat heeft ook gevolgen voor het werk van financiële dienstverleners: vrijwel alle communicatie verloopt digitaal, databases worden slim gekoppeld en online veiligheid wordt steeds belangrijker.
Synlogic heeft op basis van innovatie en veilige cloudoplossingen de blauwdrukken voor AVG-ready infrastructuren voor MKB bedrijven samengesteld. We geven niet alleen een advies, maar kunnen ook de overgang regelen en gebruikers trainen.

In vier stappen jouw omgeving gecontroleerd

Stap 1:
Algemene informatie en planning

De betrokken medewerker van Synlogic verschaft algemene informatie omtrent de AVG en de methode waarop de controle van huidige infrastructuur ten opzichte van de blauwdruk wordt uitgevoerd. 

Stap 2:
Organisatorische maatregelen

De medewerker van Synlogic interviewt de betrokken persoon/personen uit jouw organisatie over de reeds aanwezige organisatorische maatregelen. Aan de hand van een vaste lijst met punten worden geregistreerd welke maatregelen al wel en niet zijn doorgevoerd in jouw organisatie. 

Stap 3:
Technische maatregelen

Nadat het interview omtrent de organisatorische maatregelen heeft plaats gevonden staan we stil bij de technische maatregelen. Ook hiervoor wordt een interview met de betrokken persoon/personen uit jouw organisatie gehouden. 

Stap 4:
Uitwerking en advies

De medewerker van Synlogic stelt aanvullende vragen (indien nodig) en werkt de rapportage en het advies uit. Dit wordt in een later stadium met je - en eventueel jouw ICT-er – in een afrondend gesprek besproken zodat je precies weet welke (eerste) stappen je kunt nemen richting AVG compliancy.

AVG-ready blauwdruk

Een van onze collega's neemt binnenkort contact op om eventuele vragen te beantwoorden.
=

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV