Azure Back-up

Azure Back-up is een betrouwbare, voordelige en schaalbare oplossing voor gegevensbescherming waarmee je in de cloud back-ups kunt maken van jouw on-premises (lokale) gegevens. Beveilig jouw essentiële bedrijfsgegevens zonder kapitaalinvestering en met minimale operationele uitgaven.

Overal veilig

Gegevens en toepassingen bevinden zich overal: op servers, op computers en in de cloud. Met Azure Back-up kun je essentiële toepassingen, zoals SharePoint, Exchange en SQL Server, bestanden en mappen, Windowsservers en -computers en virtuele machines van Azure infrastructure-as-a-service (IaaS) beveiligen.

Kostenbesparing in back-up

Vanwege bedrijf- en nalevingsvereisten zijn organisaties genoodzaakt hun gegevens jarenlang te beveiligen waarbij in de loop van de tijd de hoeveelheid gegevens exponentieel toeneemt. Traditioneel is voor langdurige bewaarperioden gekozen voor tape. Back-up biedt een aantrekkelijk alternatief voor tape dankzij aanzienlijke kostenbesparingen, kortere hersteltijden en een bewaarperiode van maximaal 99 jaar.

Overal bereikbaar

Jouw back-updata is veilig bij overdracht en in rust. De back-updata worden bewaard in opslag op basis van replicatie van geografische gebieden, waarmee zes kopieën van jouw gegevens worden bewaard in twee datacenters van Azure. Met een servicebeschikbaarheid van 99,9% biedt Azure Back-up elke organisatie gemoedsrust.

Back-up werkt efficiënt via het netwerk en op jouw schijf. Nadat de eerste back-uptaak is voltooid, worden alleen incrementele wijzigingen verzonden volgens een ingestelde frequentie. Ingebouwde functies zoals compressie, versleuteling, langere bewaartermijn en bandbreedtebeperking verhogen de IT-efficiëntie.

Azure Back up

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV