ict opdat ...
ik toekomstproof blijf!

Jos Eikenaar
Business Development Foodlife

Azure Back-up

Azure Back-up is een betrouwbare, voordelige en schaalbare oplossing voor gegevensbescherming waarmee je in de cloud back-ups kunt maken van jouw on-premises (lokale) gegevens. Beveilig jouw essentiële bedrijfsgegevens zonder kapitaalinvestering en met minimale operationele uitgaven.

Overal veilig

Gegevens en toepassingen bevinden zich overal: op servers, op computers en in de cloud. Met Azure Back-up kun je essentiële toepassingen, zoals SharePoint, Exchange en SQL Server, bestanden en mappen, Windowsservers en -computers en virtuele machines van Azure infrastructure-as-a-service (IaaS) beveiligen.

Kostenbesparing in back-up

Vanwege bedrijf- en nalevingsvereisten zijn organisaties genoodzaakt hun gegevens jarenlang te beveiligen waarbij in de loop van de tijd de hoeveelheid gegevens exponentieel toeneemt. Traditioneel is voor langdurige bewaarperioden gekozen voor tape. Back-up biedt een aantrekkelijk alternatief voor tape dankzij aanzienlijke kostenbesparingen, kortere hersteltijden en een bewaarperiode van maximaal 99 jaar.

Overal bereikbaar

Jouw back-updata is veilig bij overdracht en in rust. De back-updata worden bewaard in opslag op basis van replicatie van geografische gebieden, waarmee zes kopieën van jouw gegevens worden bewaard in twee datacenters van Azure. Met een servicebeschikbaarheid van 99,9% biedt Azure Back-up elke organisatie gemoedsrust.

Back-up werkt efficiënt via het netwerk en op jouw schijf. Nadat de eerste back-uptaak is voltooid, worden alleen incrementele wijzigingen verzonden volgens een ingestelde frequentie. Ingebouwde functies zoals compressie, versleuteling, langere bewaartermijn en bandbreedtebeperking verhogen de IT-efficiëntie.

azure-backup-300x167

Synlogic BV

Bezoekadres:
Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Communicatie:
Telefoon: 038 454 2260
Fax: 038 454 2608
E-mail: info@synlogic.nl

Helpdesk:
Telefoon: 038 454 2260
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

Succesverhalen

Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt! – Pieter van Tuinen

Ons hele ICT-landschap is in handen van Synlogic. Ze doen, samen met onze intern verantwoordelijke, het netwerkbeheer.

Lees verder

Laatste nieuws

Waarschuwing voor valse e-mails van directeuren aan financiële afdelingen

Fraudeurs doen zich per e-mail voor als de directeur (CEO) van de organisatie en verzoeken aan de financieel verantwoordelijke (CFO) om (met spoed) een betaling te verrichten.

Lees verder