ict opdat ...
ik toekomstproof blijf!

Jos Eikenaar
Business Development Foodlife

Azure Back-up

Azure Back-up is een betrouwbare, voordelige en schaalbare oplossing voor gegevensbescherming waarmee je in de cloud back-ups kunt maken van jouw on-premises (lokale) gegevens. Beveilig jouw essentiële bedrijfsgegevens zonder kapitaalinvestering en met minimale operationele uitgaven.

Overal veilig

Gegevens en toepassingen bevinden zich overal: op servers, op computers en in de cloud. Met Azure Back-up kun je essentiële toepassingen, zoals SharePoint, Exchange en SQL Server, bestanden en mappen, Windowsservers en -computers en virtuele machines van Azure infrastructure-as-a-service (IaaS) beveiligen.

Kostenbesparing in back-up

Vanwege bedrijf- en nalevingsvereisten zijn organisaties genoodzaakt hun gegevens jarenlang te beveiligen waarbij in de loop van de tijd de hoeveelheid gegevens exponentieel toeneemt. Traditioneel is voor langdurige bewaarperioden gekozen voor tape. Back-up biedt een aantrekkelijk alternatief voor tape dankzij aanzienlijke kostenbesparingen, kortere hersteltijden en een bewaarperiode van maximaal 99 jaar.

Overal bereikbaar

Jouw back-updata is veilig bij overdracht en in rust. De back-updata worden bewaard in opslag op basis van replicatie van geografische gebieden, waarmee zes kopieën van jouw gegevens worden bewaard in twee datacenters van Azure. Met een servicebeschikbaarheid van 99,9% biedt Azure Back-up elke organisatie gemoedsrust.

Back-up werkt efficiënt via het netwerk en op jouw schijf. Nadat de eerste back-uptaak is voltooid, worden alleen incrementele wijzigingen verzonden volgens een ingestelde frequentie. Ingebouwde functies zoals compressie, versleuteling, langere bewaartermijn en bandbreedtebeperking verhogen de IT-efficiëntie.

azure-backup-300x167

Synlogic BV

Bezoekadres:
Branderweg 1E1
8042 PD Zwolle

KVK 55029175
BTW NL851536402B01

Communicatie:
Telefoon: 038 454 2260
Fax: 038 454 2608
E-mail: info@synlogic.nl

Helpdesk:
Telefoon: 038 454 2260
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

Succesverhalen

Voordeel van eenduidige data voor al onze vestigingen; Synlogic verbindt! – Pieter van Tuinen

Ons hele ICT-landschap is in handen van Synlogic. Ze doen, samen met onze intern verantwoordelijke, het netwerkbeheer.

lees meer

Laatste nieuws

Onze goede voornemens

De jaarwisseling is altijd een mooi moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en plannen te maken voor het nieuwe. Wat wil je in 2018 bereiken en waar ga je op letten? Bij Synlogic zitten we vol met plannen voor het nieuwe jaar. En dat zijn plannen waar jij als ondernemer wat aan kunt hebben. Want dat is wat we het liefste doen. Ondernemers helpen en adviseren. Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen komend jaar?

lees meer