AVG-ready werkplek

Als MKB ondernemer is het belangrijk om de data van jouw klanten goed te beveiligen. Met de AVG-ready werkplek voor het MKB helpt Synlogic jou om jouw bedrijf voor te bereiden op de AVG en om de veiligheid te vergroten.

Azure Advisors

Laat nieuwe (cloud) technologie voor je werken

De AVG wetgeving schrijft voor dat bescherming van klantgegevens begint met onder andere veiligheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens. Hierdoor zijn onder andere onderstaande stappen nodig.

Synlogic biedt AVG-ready werkplekken. Op basis van een drietal standaard Packs met verschillende oplossingen bieden wij een pakket die passend is voor jouw bedrijf. We helpen om in vier stappen deze nieuwe werkplekken in gebruik te nemen.

Pack 1

Werkplek met Online Office 365, helpdesk, back-up en monitoring

Pack 2

Pack 1 aangevuld met een te installeren versie van Microsoft Office

Pack 3

Pack 2 aangevuld met Windows 10 Enterprise E5 voor extra beveiliging

In vier eenvoudige stappen aan de slag

Stap 1:
E-mailmigratie

Als eerste wordt mailomgeving gemigreerd naar de cloud. Hierbij wordt rekening gehouden dat de gebruikers zo min mogelijk overlast hebben. Afhankelijk van de huidige situatie kan het zelfs zonder dat de gebruikers het merken.

Stap 2:
Datamigratie

Vervolgens wordt de data verplaatst naar de cloud. De huidige toegangsrechten tot de bestanden blijven in stand. Zo zorgen wij ervoor dat de bescherming van de huidige data gewaarborgd blijft.

Stap 3:
Training gebruikers

Een belangrijke stap in het adoptieproces is het trainen van de gebruikers. De nieuwe mogelijkheden helpen om jouw werkzaamheden efficiënter uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat je precies weet hoe je hiermee om moet gaan zodat je maximaal profiteert van de nieuwste mogelijkheden.

Stap 4:
Ondersteuning

Mocht er bij het gebruik van de AVG-ready werkplek vragen zijn, dan zitten onze collega’s op de helpdesk voor je klaar. Zij kunnen desgewenst meekijken met op jouw computer door ingebouwde beheer op afstand mogelijkheden.

AVG-ready werkplek

Een van onze collega's neemt binnenkort contact op om eventuele vragen te beantwoorden.
=

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV