Synlogic beheer: systeembeheer tot in de puntjes

Structureel systeembeheer voorkomt problemen. Synlogic automatiseert de belangrijkste zaken. Door middel van 24×7 controles op servers, computers en rand- en netwerkapparatuur houden we alles nauwlettend in de gaten. Beveiliging en performance krijgen daarbij extra aandacht.

Wij bieden:

  • Geautomatiseerd patchmanagement dat zorgt voor het up-to-date houden van de software op de computers en servers waardoor de beveiliging wordt verbeterd.
  • Geautomatiseerde Monitoring en Reporting die zorgen voor bewaking en rapportage van o.a. de beveiliging, prestaties en het up-to-date zijn van de computers en servers.
  • Scripting waardoor specifieke taken per computer of server kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk om het beheer per computer en server te finetunen en te automatiseren.
  • TakeControl dat het mogelijk maakt om snel en eenvoudig op de computer of server in te loggen vanuit het beheerdersdashboard. Hiervoor wordt een geïntegreerde versie van TeamViewer gebruikt.
  • Geautomatiseerd onderhoud dat zorgt voor het schoon houden van de computers. Hierdoor worden pro-actief problemen voorkomen en is de inzet van een beheerder op locatie niet direct nodig.
  • Geïntegreerde Antivirus (Synlogic Antivirus) dat zorgt voor de beveiliging tegen virussen en malware. Deze robuuste en betrouwbare oplossing biedt een goede bescherming zonder dat de computer trager wordt.
  • Active Discovery dat zorgt voor een totaaloverzicht van de apparatuur in het netwerk. Hierdoor kan de beheerder sneller en eenvoudiger werkzaamheden uitvoeren.

SLA van het Cloud platform met beheerdersdashboard: 99,9%

Synlogic logo

Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Telefoon: 038 454 2260

E-mail: info@synlogic.nl
E-mail: helpdesk@synlogic.nl

KVK:  55029175
BTW: NL851536402B01

Algemene voorwaarden

Volg ons op
social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2020 Synlogic BV